Luke Cage

7.5 / 10
55 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe teaser van superheldenserie Luke Cage

Luke Cage is een Amerikaanse superheldenserie van de zender Netflix. De serie ging in première in 2016. Op 22 juni start het tweede seizoen.

"Iedereen praat over Luke Cage alsof hij Jezus is", meldt de nieuwe teaser voor het tweede seizoen van de Netflix- en Marvel-serie over de held van Harlem. Zoals in de video hieronder te zien is, betekent praten echter weinig vergeleken met vele actie in Luke Cage.We zien explosies, branie, straatgevechten, een krachtige nieuwe arm voor Misty Knight (Simone Missick), een heleboel kogels die de kogelvrije Cage raken, een glimp van Gary C. Clark op het podium plus enkele nieuwe en oude vijanden.

Het tweede seizoen telt 13 afleveringen. Daarin ziet de kijker niet alleen Mike Colter (die Luke Cage speelt) en Simone Missick terug, maar ook Rosario Dawson, Theo Rossi en Alfre Woodard als de altijd-schurkachtige Mariah Dillard.

Luke Cage wordt geproduceerd door Marvel Television in samenwerking met ABC Studios voor Netflix.
Vorige aflevering
They Reminisce Over You
They Reminisce Over You
02x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
Vandaag, 16:00
3
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
Vandaag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Dime Quién Soy (Mistress of War) zal eind deze maand verschijnen bij NPO Plus. In juni wordt de serie uitgezonden door NPO 2 en zal daarna verschijnen bij NPO Start.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Gisteren, 09:00