Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Geeft Netflix Lucifer stiekem startsein voor seizoen vijf?

Is er dan eindelijk duidelijkheid over de start van het vijfde seizoen?

Lucifer is een serie die bekend staat om de vele obstakels, die telkens roet in het eten probeerden te gooien. Ten eerste werd er een petitie gestart om de serie helemaal niet van de grond te laten komen, maar die actie mislukte.

Lucifer kreeg drie seizoenen, waarna Warner Bros besloot de stekker uit de serie te trekken. Daarmee lieten ze de fans zitten met een enorme cliffhanger. Een actie werd opgezet en later dat jaar besloot Netflix de serie een plek bij hen te geven, dit om de serie goed af te ronden.

Maar na dat vierde seizoen, werd toch seizoen vijf aangekondigd. Fans wereldwijd waren, net als de cast, in een feeststemming, maar helaas gooide Corona roet in het eten van de duivelse serie. Het lange wachten op en datum voor seizoen vijf begon.

Tot aan vannacht, toen Netflix ineens een datum meldde: 21 augustus 2020. De sociale media ontplofte zowat. Vele fans postte hun schermafbeeldingen, waarop de datum te zien is. Het wachten is op het officiële startsein vanuit Netflix, en vanuit Tom Ellis en de rest van de cast.

We houden nog even een slag om de arm, maar de Lucifer zou Lucifer niet zijn, als hij met zo'n stunt het nieuwe seizoen aan zou kondigen.

Vorige aflevering
Partners 'Til the End
Partners 'Til the End
06x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Lucifer