Lucifer

8.3 / 10
42 min
Misdaad, Fantasy, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
30
0
Bekijk stemmen

Heeft Tom Ellis toch getekend voor een zesde seizoen voor Lucifer?

Onlangs meldde MijnSerie dat seizoen zes onzeker was, maar nu schijnt Tom Ellis toch te hebben getekend.

Lang leek het er op dat het vijfde seizoen ook het laatste zou zijn. Netflix wilde wel verder, maar kwam er niet uit met hoofdrolspeler Tom Ellis. Nu meldt Deadline dat alle partijen toch een deal hebben gesloten voor een zesde seizoen. Naast Ellis hebben ook producers Ildy Modrovich en Joe Henderson getekend voor een zesde seizoen volgens Deadline.

Het vijfde seizoen van Lucifer ligt voorlopig stil vanwege de Corona, de verwachting is dat later dit jaar de opnames worden hervat. Wanneer er wordt begonnen aan seizoen zes niet niet bekendgemaakt. Naast Ellis bestaat de cast van Lucifer verder uit Lauren German, DB Woodside, Lesley-Ann Brandt, Kevin Alejandro, Rachael Harris, Aimee Garcia, Scarlett Estevez, Inbar Lavi, Vinessa Vidotto en Graham McTavish.

Vorige aflevering
Spoiler Alert
Spoiler Alert
05x08
Leuk?
30
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Thule
30 mei 2020 19:59 -
Hier ben ik heel méé ik kijk graag naar deze serie zit ook goeie humor in 👍😊
Reageer
avatar_dolfijn477
31 mei 2020 01:44 -
is een super serie, my favorite, heb hem al twee keer gezien alle afleveringen ,ik hoop dat seizoen 5 snel komt.
Reageer
avatar_punkmuts
31 mei 2020 13:47 -
Aardige serie. Komt er een vervolg Oké, komt ie niet vind ik het ook best. Er zijn zat betere series.
Reageer

Laatste nieuws

Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 16:00
Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.
Vandaag, 15:00
Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1