Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Tom Ellis tekent een duivels contract

Tom Ellis heeft een nieuwe deal gesloten, waarmee hij aangeeft mee te willen werken aan een eventueel nieuw seizoen van Lucifer.

Het vijfde seizoen van Lucifer is later dit jaar te bekijken op Netflix, er werd gedacht dat dit seizoen ook het laatste seizoen zou zijn. Maar naast dat de showrunners van de serie eerder dit jaar een nieuw contract hebben ondertekend, heeft ook Tom Ellis een nieuwe deal gesloten.

Met die deal geeft hij aan mee te willen werken aan een eventueel nieuw seizoen en daarbij weer de rol van de duivel op zich te willen nemen. Daarnaast blijkt het dat Netflix al in gesprek is met Warner Bros. Television om de serie te verlengen. Het is nog niet officieel bekend dat er een zesde seizoen gaat komen, maar met deze duivelse deal komt een nieuw seizoen gevaarlijk dichtbij en lijkt het werk van de duivel op aarde voorlopig niet aan zijn eind te komen.


Tom Ellis in Lucifer

In Lucifer doet de heerser van de hel, Lucifer (Tom Ellis), afstand van zijn titel en verlaat hij zijn koninkrijk voor de drukte van Los Angeles. Hij staat daar de politie van Los Angeles bij in het straffen van criminelen en raakt bevriend met politierechercheur Chloe Decker (Lauren German), die niet wil geloven dat hij de duivel in menselijke vorm is.
Vorige aflevering
Partners 'Til the End
Partners 'Til the End
06x10
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_antimidant
11 maa 2020 02:31 -
Goed te horen
Reageer
avatar_AshMilo
08 apr 2020 01:12 -
Kan niet wachten!
Reageer
Lucifer