Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Showrunners Lucifer tekenen nieuw contract

Lucifer is een Amerikaanse misdaadserie met een vleugje dramedy van Netflix. De showrunners van de serie hebben een nieuw contract getekend, waardoor de kans groot is dat Lucifer nog een zesde seizoen krijgt.

Later dit jaar is het vijfde seizoen van Lucifer te zien, maar de startdatum is nog niet bekend. Het vijfde seizoen bestaat uit zestien afleveringen en zal in twee delen worden gelanceerd.

De ontevreden heerser van de hel, Lucifer (Tom Ellis), doet in de serie afstand van zijn titel en verlaat zijn koninkrijk voor de drukte van Los Angeles. Daar vindt hij al gauw de spanning die hij zocht door de politie van Los Angeles bij te staan in het straffen van criminelen. In LA raakt hij bevriend met politierechercheur Chloe Decker (Lauren German), die niet wil geloven dat hij de duivel in menselijke vorm is. Hij helpt haar met diverse moordzaken.

Video on youtube


Het vijfde seizoen zou tevens het laatste seizoen zijn. Maar Netflix heeft nu bevestigd dat er serieuze gesprekken plaatsvinden over een zesde seizoen. En showrunners Ildy Modrovich en Joe Henderson hebben al een nieuw contract getekend, zo werd vrijdag bekendgemaakt door TVLine. Als het lukt om de acteurs weer in te schakelen zal de productie van het zesde seizoen in september van start gaan bij Warner Bros. TV. De enige handtekening die nu nog ontbreekt is die van Tom Ellis. De vertolker van Lucifer is cruciaal om de serie een vervolg te geven.
Vorige aflevering
Partners 'Til the End
Partners 'Til the End
06x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Lucifer