Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Inbar Lavi keert terug in laatste seizoen Lucifer

Lucifer is een Amerikaanse misdaadserie met een vleugje dramedy van Netflix. De serie krijgt nog een vijfde en laatste seizoen, dat momenteel in productie is.

De ontevreden heerser van de hel, Lucifer (Tom Ellis), doet in de serie afstand van zijn titel en verlaat zijn koninkrijk voor de drukte van Los Angeles. Daar vindt hij al gauw de spanning die hij zocht door de politie van Los Angeles bij te staan in het straffen van criminelen. In LA raakt hij bevriend met politierechercheur Chloe Decker (Lauren German), die niet wil geloven dat hij de duivel in menselijke vorm is. Hij helpt haar met diverse moordzaken.

Het vijfde seizoen van Lucifer bestaat uit maar liefst zestien afleveringen. Het seizoen wordt opgesplitst in twee delen. Wanneer de eerste helft bij Netflix verschijnt is nog niet bekend, maar dat zal dit jaar zijn.


Inbar Lavi, de actrice die Eve vertolkt, zal opnieuw te zien zijn in het laatste seizoen. Tegenover Entertainment Weekly hebben showrunners Ildy Modrovich en Joe Henderson de rentree bevestigd. “We zijn zo blij dat Eve terug is. Toen we haar voor de laatste keer zagen brak Eve het hart van Maze. Dus een reünie tussen deze twee favoriete demonen zal soepeltjes moeten verlopen… toch?”

Entertainment Weekly heeft in januari al gemeld dat God zijn opwachting maakt in het laatste seizoen van Lucifer en dat het personage gespeeld wordt door Dennis Haysbert. Volgens de website zal Haysbert in meerdere afleveringen te zien zijn.
Vorige aflevering
Partners 'Til the End
Partners 'Til the End
06x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Lucifer