Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Netflix toont trailer voor vierde seizoen Lucifer

Lucifer is een Amerikaanse misdaadserie met een vleugje dramedy van Netflix. De serie ging in première in januari 2016 bij FOX.

FOX wilde na drie seizoenen stoppen met Lucifer. Maar Netflix nam de serie over en die gaat het vierde seizoen vanaf 8 mei aanbieden. Het vierde seizoen bestaat uit tien afleveringen.

De ontevreden heerser van de hel, Lucifer (Tom Ellis), doet in de serie afstand van zijn titel en verlaat zijn koninkrijk voor de drukte van Los Angeles. Daar vindt hij al gauw de spanning die hij zocht door de politie van Los Angeles bij te staan in het straffen van criminelen. In LA raakt hij bevriend met politierechercheur Chloe Decker (Lauren German), die niet wil geloven dat hij de duivel in menselijke vorm is. Hij helpt haar met diverse moordzaken.

Aan het einde van het derde seizoen ziet Chloe eindelijk Lucifers ware gezicht. Hoe ze met deze schokkende openbaring omgaat is dus vanaf 8 mei op Netflix te zien.

De trailer van het vierde seizoen van Lucifer is gelanceerd. Lucifer staat daarin alweer voor een nieuwe uitdaging: Eve (Inbar Lavi), de oorspronkelijke zondaar, is terug. Wil ze wraak nemen omdat hij haar destijds uit de Hof van Eden heeft gelokt, of gaat het om iets heel anders? Het is de grote vraag die wordt opgeworpen in de trailer, want gaat Eve tussen Lucifer en Chloe komen te staan?

Video on youtube
Vorige aflevering
Partners 'Til the End
Partners 'Til the End
06x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Lucifer