Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Inbar Lavi gaat de eerste Bijbelse dame spelen in Lucifer

Volgens TV Line komt er in het vierde seizoen van Lucifer een ondeugende draai aan de eerste vrouw uit de Bijbel: Eva.

De Imposters actrice Inbar Lavi is gecast om in het komende seizoen van Lucifer de rol te gaan spelen van Eve, die van Adam en Eva uit de Bijbel. Volgens insiders wordt Eve omschreven als de ‘oorspronkelijke zondaar’ die onrust voelt in haar huwelijk met Adam. Ze verlangt naar een minder voorspelbaar bestaan, naar de tijd dat het nog ondeugend en gevaarlijk was. Eve mist ook haar eerste hete en heftige eerste liefde Lucifer… de charmante afvallige die haar zo heel veel jaar geleden heeft verleid.

Embed from Getty Images
Inbar Lavi

Het derde seizoen van Lucifer bij FOX eindigde in een enorme cliffhanger en de gecancelde serie werd nieuw leven ingeblazen door Netflix. Het vierde seizoen krijgt tien afleveringen en staat gepland om in 2019 bij Netflix van start te gaan.

De eerste aflevering heet Everything's Okay, maar niemand heeft enig idee wat dat inhoudt. Tom Ellis vertelde het volgende naar aanleiding van de cliffhanger: “De waarheid is: het zal een impact hebben op zowel Chloe als Lucifer. Dat neemt niet weg dat wij allebei geloven dat de beide karakters van elkaar houden.”

Video on youtube
Vorige aflevering
Partners 'Til the End
Partners 'Til the End
06x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Lucifer