Lucifer

8.3 / 10
42 min
Misdaad, Fantasy, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Inbar Lavi gaat de eerste Bijbelse dame spelen in Lucifer

Volgens TV Line komt er in het vierde seizoen van Lucifer een ondeugende draai aan de eerste vrouw uit de Bijbel: Eva.

De Imposters actrice Inbar Lavi is gecast om in het komende seizoen van Lucifer de rol te gaan spelen van Eve, die van Adam en Eva uit de Bijbel. Volgens insiders wordt Eve omschreven als de ‘oorspronkelijke zondaar’ die onrust voelt in haar huwelijk met Adam. Ze verlangt naar een minder voorspelbaar bestaan, naar de tijd dat het nog ondeugend en gevaarlijk was. Eve mist ook haar eerste hete en heftige eerste liefde Lucifer… de charmante afvallige die haar zo heel veel jaar geleden heeft verleid.

Embed from Getty Images
Inbar Lavi

Het derde seizoen van Lucifer bij FOX eindigde in een enorme cliffhanger en de gecancelde serie werd nieuw leven ingeblazen door Netflix. Het vierde seizoen krijgt tien afleveringen en staat gepland om in 2019 bij Netflix van start te gaan.

De eerste aflevering heet Everything's Okay, maar niemand heeft enig idee wat dat inhoudt. Tom Ellis vertelde het volgende naar aanleiding van de cliffhanger: “De waarheid is: het zal een impact hebben op zowel Chloe als Lucifer. Dat neemt niet weg dat wij allebei geloven dat de beide karakters van elkaar houden.”

Vorige aflevering
Spoiler Alert
Spoiler Alert
05x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Beau Willimon (House of Cards (2013)) werkt aan een nieuwe serie, die gebaseerd is op het bordspel Risk van Hasbro.
Vandaag, 10:00
Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.
Vandaag, 09:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
Gisteren, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
Gisteren, 13:00
6
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Amazon prime Video heeft de rechten bemachtigd van de thrillerserie Cruel Summer. Dat betekend dat de thrillerserie zal verschijnen op het streamingplatform.
Gisteren, 09:00
1