Leuk?
5
1
Bekijk stemmen

Wederopstanding van Lucifer krijgt kort seizoen

Netflix heeft niet zo lang geleden Lucifer gered uit de klauwen van de Magere Hein van gecancelde series. Maar het vierde seizoen blijkt korter dan de eerdere seizoenen.

Op 16 juni kon MijnSerie melden, tot vreugde van de vele fans, cast en crew, dat Lucifer een vierde seizoen zou gaan krijgen. Netflix had de serie op het allerlaatste moment nieuw leven ingeblazen.

Maar het vierde seizoen zal niet een heel lang seizoen gaan worden. Netflix heeft besloten om de misdaadserie met een komische en satanische twist tien afleveringen te gunnen. Bij FOX heeft de serie dertien, achttien en vierentwintig afleveringen gehad in drie seizoenen. Showrunner Ildy Modrovich liet daarnaast ook weten dat de productie van het vierde seizoen in augustus van start zal gaan.

De ander showrunner van de serie Joe Henderson vertelde dat de nieuwe afleveringen elk 43 minuten zullen gaan duren, maar ze hebben wel van de streamingdienst flexibiliteit gekregen om daarmee te kunnen spelen. Henderson vertelde ook dat de sociale media mede verantwoordelijk is voor de wederopstanding van Lucifer, na gecanceld te zijn in mei door FOX.

Wat denk jij van een kort vierde seizoen? Is het beter voor de serie, of hoop je op een bestelling van meer afleveringen?


Embed from Getty Images
Tom Ellis is Lucifer
Vorige aflevering
Partners 'Til the End
Partners 'Til the End
06x10
Leuk?
5
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Karzal
21 jun 2018 17:02 -
Dit is op zich niet per se negatief. Nu zullen er hopelijk minder 'filler' episodes zijn.
Reageer
avatar_anonymous
21 jun 2018 20:54 -
Er zullen er nog wel meer komen, want las dat Henderson schreef dat hij een vijfde seizoen niet uitsluit. Ook wordt het seizoen in tweeën gedeeld. De kans dat er meer afleveringen komen, zit er dus wel in.
Reageer
Lucifer