Lucifer

8.3 / 10
42 min
Misdaad, Fantasy, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
1
Bekijk stemmen

Wederopstanding van Lucifer krijgt kort seizoen

Netflix heeft niet zo lang geleden Lucifer gered uit de klauwen van de Magere Hein van gecancelde series. Maar het vierde seizoen blijkt korter dan de eerdere seizoenen.

Op 16 juni kon MijnSerie melden, tot vreugde van de vele fans, cast en crew, dat Lucifer een vierde seizoen zou gaan krijgen. Netflix had de serie op het allerlaatste moment nieuw leven ingeblazen.

Maar het vierde seizoen zal niet een heel lang seizoen gaan worden. Netflix heeft besloten om de misdaadserie met een komische en satanische twist tien afleveringen te gunnen. Bij FOX heeft de serie dertien, achttien en vierentwintig afleveringen gehad in drie seizoenen. Showrunner Ildy Modrovich liet daarnaast ook weten dat de productie van het vierde seizoen in augustus van start zal gaan.

De ander showrunner van de serie Joe Henderson vertelde dat de nieuwe afleveringen elk 43 minuten zullen gaan duren, maar ze hebben wel van de streamingdienst flexibiliteit gekregen om daarmee te kunnen spelen. Henderson vertelde ook dat de sociale media mede verantwoordelijk is voor de wederopstanding van Lucifer, na gecanceld te zijn in mei door FOX.

Wat denk jij van een kort vierde seizoen? Is het beter voor de serie, of hoop je op een bestelling van meer afleveringen?


Embed from Getty Images
Tom Ellis is Lucifer
Vorige aflevering
Who's da New King of Hell?
Who's da New King of Hell?
04x10
Leuk?
5
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Karzal
21 jun 2018 17:02 -
Dit is op zich niet per se negatief. Nu zullen er hopelijk minder 'filler' episodes zijn.
Reageer
avatar_karin1809
21 jun 2018 20:54 -
Er zullen er nog wel meer komen, want las dat Henderson schreef dat hij een vijfde seizoen niet uitsluit. Ook wordt het seizoen in tweeën gedeeld. De kans dat er meer afleveringen komen, zit er dus wel in.
Reageer

Laatste nieuws

Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De serie over het karakter Lisbeth Salander, bedacht door Stieg Larsson voor de Millenium boeken, gaat in productie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1
CBC heeft een viertiende seizoen van de Canadese familie dramaserie Heartland aangekondigd, het seizoen wordt eind dit jaar verwacht.
Vandaag, 09:00