Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

FOX brengt twee bonusafleveringen van Lucifer

De Amerikaanse fantasie-/misdaadserie Lucifer keert niet terug voor een vierde seizoen bij FOX, zo werd recent bekend. Op 14 mei heeft FOX de laatste aflevering van het derde seizoen uitgezonden.

Maar de fans van Lucifer kunnen nog wel uitkijken naar twee bonusafleveringen. De beelden daarvan werden eerder dit jaar al gefilmd, om deel uit te maken van een toekomstig seizoen vier. Omdat er geen seizoen vier zal verschijnen gaat FOX de bonusafleveringen allebei op 28 mei vertonen. De afleveringstitels zijn respectievelijk Boo Normal en Once Upon A Time.

De makers van Lucifer zijn intussen actief op zoek naar een andere zender die mogelijk wel interesse heeft voor een vierde seizoen. Op 18 mei werd al bekend dat The CW de serie niet wil overnemen.

Video on youtube
Vorige aflevering
Partners 'Til the End
Partners 'Til the End
06x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_JanWillemK
22 Mei 2018 09:04 -
Iemand enig idee of dit een einde, of gewoon 2 willekeurige afleveringen zijn? Heeft de serie uberhaupt een normale afsluiting gehad of zit er een cliffhanger aan vast?
Reageer
avatar_Mandy1966
22 Mei 2018 09:15
Zo te lezen: "De beelden daarvan werden eerder dit jaar al gefilmd, om deel uit te maken van een toekomstig seizoen vier." zal het gaan om twee losse afleveringen.
Reageer
avatar_anonymous
22 Mei 2018 11:48
Een van de afleveringen is geregisseerd door Kevin Alejandro (Dan). Het zijn twee stand-alone afleveringen, dus geen vervolg op het einde van seizoen drie.
Reageer
avatar_JanWillemK
22 Mei 2018 13:18
Ok, bedankt!
Reageer
Lucifer