Lovecraft Country

7.5 / 10
59 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Trailer voor Lovecraft Country van HBO

Er was al een teaser van Lovecraft Country uitgebracht, maar HBO heeft nu een trailer van de nieuwe horrorserie gelanceerd.

Lovecraft Country gaat 16 augustus in première bij HBO. Het netwerk had al een teaser uitgebracht van de Amerikaanse horrorserie, maar er is nu ook een trailer te bekijken. Bekijk hieronder de trailer van de serie, die afkomstig is van Misha Green (Underground), J.J. Abrams (Westworld) en Jordan Peele (The Twilight Zone (2002)).Lovecraft Country is gebaseerd op het gelijknamige boek van Matt Ruff uit 2016 en volgt Atticus Black (Jonathan Majors, When We Rise). Samen met zijn beste vriendin (Jurnee Smollett-Bell, True Blood) en zijn oom (Courtney B. Vance, Genius) reist hij door het racistische Amerika uit de jaren vijftig, op zoek naar zijn vermiste vader.
Vorige aflevering
Full Circle
Full Circle
01x10
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In maart 2021 staan er veel nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Vandaag, 11:00
6
Het vierde seizoen van de dramatische sciencefictionserie The Handmaid's Tale gaat eind april in première bij Hulu. Er is ook een teaser uitgebracht.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het 21ste seizoen van Law & Order: Special Victims Unit. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Ook voor de maand maart hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en op welke zender.
Gisteren, 11:00
1
Disney+ heeft van verschillende series de premièredatum bekend gemaakt. Waaronder van Marvel's Loki, die niet de enige Marvel serie is die dit jaar verschijnt.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03