Lovecraft Country

7.8 / 10
50 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Trailer voor Lovecraft Country van HBO

Er was al een teaser van Lovecraft Country uitgebracht, maar HBO heeft nu een trailer van de nieuwe horrorserie gelanceerd.

Lovecraft Country gaat 16 augustus in première bij HBO. Het netwerk had al een teaser uitgebracht van de Amerikaanse horrorserie, maar er is nu ook een trailer te bekijken. Bekijk hieronder de trailer van de serie, die afkomstig is van Misha Green (Underground), J.J. Abrams (Westworld) en Jordan Peele (The Twilight Zone (2002)).Lovecraft Country is gebaseerd op het gelijknamige boek van Matt Ruff uit 2016 en volgt Atticus Black (Jonathan Majors, When We Rise). Samen met zijn beste vriendin (Jurnee Smollett-Bell, True Blood) en zijn oom (Courtney B. Vance, Genius) reist hij door het racistische Amerika uit de jaren vijftig, op zoek naar zijn vermiste vader.
Vorige aflevering
I Am.
I Am.
01x07
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00