Love, Victor

8.7 / 10
30 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Love, Victor in juni in première

De Hulu-serie Love, Victor gaat in juni in première. Er is een trailer van de serie, die is afgeleid van de film Love, Simon, uitgebracht.

Love, Victor is afgeleid van de film Love, Simon uit 2018, die gebaseerd is op het boek Simon vs. the Homo Sapiens Agenda van Becky Albertalli. Love, Victor gaat 19 juni in première op Hulu. Michael Cimino (Training Day) speelt Victor, daarnaast spelen Ana Ortiz (Whiskey Cavalier), James Martinez (The Deuce), George Sear (Will), Bebe Wood (Trollhunters) en Rachel Naomi Hilson (This Is Us) ook een rol in Love, Victor.

Victor (Michael Cimino, Training Day) is een nieuwe student aan de Creekwood High School en probeert zich aan te passen aan de nieuwe stad en worstelt met zijn seksuele geaardheid. Hij neemt contact op met Simon, zodat Simon hem kan helpen bij het navigeren door de ups en downs van de middelbare school. Bekijk hieronder de trailer.

Vorige aflevering
Spring Fling
Spring Fling
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2
Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
zondag, 12:00
1
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
zondag, 10:00