Love Life (2020)

7,0 / 10
31 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Love Life van HBO Max

HBO Max heeft de eerste beelden van Love Life (2020), met Anna Kendrick, gelanceerd. De serie is een van de eerste projecten op HBO Max.

Love Life (2020) is een van de eerste projecten die beschikbaar zal zijn op de nieuwe streamingdienst van HBO, die op 27 mei in Amerika wordt gelanceerd. HBO Max heeft de trailer van de Amerikaanse komedieserie uitgebracht. Bekijk de eerste beelden van de serie hieronder.

Love Life (2020) is een anthologie over de reis die we maken van de eerste tot de laatste liefde. De serie volgt elk seizoen een andere hoofdrolspeler die op zoek is naar de liefde. In elke aflevering van Love Life (2020) staat een van hun relaties centraal. In het eerste seizoen wordt de hoofdrol gespeeld door Anna Kendrick (Patriot Act with Hasan Minhaj).

Vorige aflevering
The Person
The Person
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De driedelige boekenreeks Invisible Life van E. Lynn Harris uit 1991 wordt door HBO bewerkt tot serie.
Vandaag, 12:00
Voor het aankomende televisieseizoen van 2021-22 heeft FOX de serie Monarch besteld. De serie is een dramaserie over en met countrymuziek.
Vandaag, 11:00
Hoofdrolspeelster Stana Katic zegt dat er een einde komt aan Absentia, het derde seizoen zal de laatste zijn van de Amerikaanse misdaadserie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Gisteren, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Gisteren, 12:00