Love Life (2020)

6.9 / 10
31 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Love Life van HBO Max

HBO Max heeft de eerste beelden van Love Life (2020), met Anna Kendrick, gelanceerd. De serie is een van de eerste projecten op HBO Max.

Love Life (2020) is een van de eerste projecten die beschikbaar zal zijn op de nieuwe streamingdienst van HBO, die op 27 mei in Amerika wordt gelanceerd. HBO Max heeft de trailer van de Amerikaanse komedieserie uitgebracht. Bekijk de eerste beelden van de serie hieronder.

Love Life (2020) is een anthologie over de reis die we maken van de eerste tot de laatste liefde. De serie volgt elk seizoen een andere hoofdrolspeler die op zoek is naar de liefde. In elke aflevering van Love Life (2020) staat een van hun relaties centraal. In het eerste seizoen wordt de hoofdrol gespeeld door Anna Kendrick (Patriot Act with Hasan Minhaj).

Vorige aflevering
The Person
The Person
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix begint het nieuwe jaar met het elfde, tevens laatste, seizoen van Modern Family. Het seizoen zal begin januari bij de streamingdienst verschijnen.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) en Hulu werken opnieuw samen aan een dramaserie, de nieuwe serie Candy gaat daar namelijk in productie.
Gisteren, 10:00
1
Barry Levy (L.A.'s Finest), Josh Berman (The Blacklist) en Original Films (The Boys) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Vantage Point uit 2018.
Gisteren, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op haar cv heeft staan.
donderdag, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
donderdag, 10:56