Love Life (2020)

7.1 / 10
31 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Love Life vernieuwd met tweede seizoen door Max Original

Jessica Williams en Chris 'Comedian CP' Powell gaan samen met William Jackson Harper spelen in het tweede seizoen van Love Life.

De anthologieserie Love Life van HBO Max zal in het tweede seizoen ook Anna Kendrick, die ook uitvoerend produceert, Zoë Chao, Peter Vack en Nick Thune weer verwelkomen. Gastoptredens zijn er in het tweede seizoen van Janet Hubert, Jordan Rock en Maya Kazan. En samen met Sam Boyd en Bridget Bedard zal Rachelle Williams gaan optreden als showrunner.Seizoen twee van Love Life, de romantische komedie-anthologieserie van HBO Max van Lionsgate Television, concentreert zich op Marcus Watkins (Harper, foto) als hij uit een jarenlange relatie komt met de vrouw van wie hij dacht dat het de ware was. Nadat het kleed onder hem vandaan is getrokken, gaat hij zich weer onderdompelen in de zoektocht naar de romantische vervulling die hij dacht al gevonden te hebben.

Wanneer het tweede seizoen van start zal gaan is nog niet bekend gemaakt door HBO Max.
Vorige aflevering
The Person
The Person
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
Gisteren, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
Gisteren, 15:00
Eén van de hoofdrolspelers verlaat na acht seizoenen de cast van The Blacklist, de serie werd begin dit jaar vernieuwd met een negende seizoen.
Gisteren, 14:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Terwijl we langzaam naar de eerste dag van de zomer kruipen heeft The CW al de plannen voor de herfst vrijgegeven.
Gisteren, 10:00
Het tweede seizoen van Why Women Kill zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Videoland.
dinsdag, 16:00