Love Life (2020)

7,0 / 10
31 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - heden
NetwerkHBO Max
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:31 min2020 - heden
Genres:Anthologie
Netwerk:HBO Max
Love Life (2020) is een Amerikaanse anthologieserie van de zender HBO Max. De serie ging in première op 27 mei 2020.

Anthologie over de reis van de eerste tot de laatste liefde en hoe de mensen met wie we onderweg zijn ons maken tot wie we zijn wanneer we uiteindelijk voor altijd bij iemand eindigen. De serie volgt elk seizoen een andere hoofdrolspeler op zoek naar liefde, waarbij elke aflevering het verhaal vertelt van een van hun relaties.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Love Life (2020).

Nieuws (2)

Hoewel de corona-crisis langzaam op zijn retour lijkt te zijn, zijn we nog steeds niet geheel uit de lock down. We mogen alweer een terrasje pakken maar gehele vrijheid is het nog niet. Hieronder het serienieuws uit de week van 8 - 14 juni.
15 jun 2020
1
HBO Max heeft de eerste beelden van Love Life (2020), met Anna Kendrick, gelanceerd. De serie is een van de eerste projecten op HBO Max.
23 apr 2020

Populaire reacties (1)

9
21 sep 2020
Toffe serie, lekker vlot en toegankelijk. Het kijkt een beetje zoals een Nick Hornby boek leest. Het is eigenlijk ook wel een andere 'versie' van zijn roman High Fidelity, waar de hoofdpersoon nu geen man, maar een vrouw is, die haar minnaars tegen elkaar afweegt terwijl ze op zoek is naar de spreekwoordelijke 'Ware'. Mijn vrouw en ik vonden het mooi en leuk, met een hoog RomCom gehalte dus. Voor de liefhebbers van A Million Little Things of This Is Us.