Love in the Time of Corona

6,0 / 10
50 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Love in the Time of Corona eind augustus in première bij Freeform

Freeform heeft de premièredatum bekend gemaakt voor de Amerikaanse miniserie Love in the Time of Corona. De eerste beelden zijn ook uitgebracht.

Freeform bestelde begin mei de romantische komedie Love in the Time of Corona, over liefde in deze buitengewone tijden. De vierdelige serie zal op 22 augustus in première gaan bij Freeform. Er worden twee afleveringen uitgezonden en 23 augustus volgen de laatste twee afleveringen bij het netwerk.

Love in the Time of Corona is volledig opgenomen met behulp van externe technologieën uit de huizen van de cast, zo kon de serie op afstand gefilmd worden. De serie volgt vier met elkaar verweven verhalen over de hoopvolle zoektocht naar liefde en verbinding in deze buitengewone tijd. Bekijk hieronder de teaser die Freeform uit heeft gebracht.

Vorige aflevering
Love and Protest
01x04
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03