Louie

7.8 / 10
23 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FX's Louie keert terug op 5 mei

Fans van FX opgelet: Louie keert binnenkort terug op het kleine scherm. De komedie won een Emmy voor het schrijfwerk in 2012 en scoorde de eerste beste komedieserie nominatie voor een standaard kabelzender. Vorig jaar was er geen Emmy liefde voor Louie, omdat FX aangaf dat Louie er een jaar tussenuit ging. Maar nu kondigt FX aan dat het vierde seizoen van de veelgeprezen serie in première zal gaan op 5 mei met twee afleveringen. FX had dertien afleveringen besteld van de serie, maar hoofdrolspeler Louis C.K. leverde ook een veertiende aflevering in.

Toen FX in 2012 aankondigde dat Louie er een jaar tussenuit zou gaan, noemde FX President John Landgraf de eerste drie seizoenen een trilogie en Louis C.K. voegde daaraan toe dat hij hoopte dat de serie negen seizoenen zou lopen.

Multitalent C.K. is in de tussentijd druk bezig geweest: hij tekende een algehele deal met FX Productions in december, schrijft samen met Zach Galifianakis een komedie (FX bestelde in januari een pilot) en hij voerde ook nog steeds zijn stand-up show op. Ook zal hij Saturday Night Live voor de tweede keer presenteren op 29 maart.
Vorige aflevering
The Road (Part 2)
The Road (Part 2)
05x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Louie