Loudermilk

7.7 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7
Bartwin v/d Pols geeft "Loudermilk - Eerste twee afleveringen" een 7.
Geschreven door Bartwin v/d Pols op 10 november 2017.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Loudermilk - Eerste twee afleveringen

Loudermilk is een nieuwe comedy serie rondom Sam Loudermilk, een begeleider voor verslaafden met een nogal onorthodoxe aanpak. Waar andere begeleiders meer invoelend en traditioneel zijn kiest Loudermilk er namelijk voor om zijn groepje van hulpzoekende verslaafden de waarheid zo ontnuchterend als mogelijk te vertellen.

In het plaatselijke kerkgebouw houdt Sam wekelijkse praatsessies met verschillende verslaafden over hun strijd tegen verslaving. Maar als er teveel klachten binnenkomen over zijn werkwijze wordt Sam door de kerkleider gedwongen om een rijkeluismeisje terug te praten uit haar verslaving. Met frisse tegenzin begint Sam aan zijn opdracht…

Dat de hulpverlenende tak van verzorgenden, begeleiders en psychologen zich prima leent voor een prikkelende comedy serie is al gebleken door series als House, Nurse Jackie en het fantastische Dag. In Loudermilk staat ook een zorgprofessional centraal met een nogal zwartgallige blik op het leven. Sam (Ron Livingstone, Boardwalk Empire) is dan ook zelf nog heel erg zoekende naar zijn eigen pad naar een gezonder leven. En daarbij spaart hij niemand in zijn omgeving, ook zichzelf niet.

“Hurting yourself is easy, living is hard”


Gelukkig is het niet alleen maar cynisme en botheid bij deze serie. Er is ook ruimte voor wat geflirt met een knappe buurvrouw en krijgt Sam geregeld flink tegengas van zijn eigen begeleider en kamergenoot Ben (Will Sasso, MADtv). Daarbij steelt nieuwkomer Anja Savcic als het verslaafde rijkeluismeisje Claire regelmatig de show met haar natuurlijke acteertalent.

Het door regisseur Peter Farrelly (Dumb and Dumber) en schrijver Bobby Mort (The Colbert Report) ontwikkelde Loudermilk is geen comedy serie van een topniveau. Wel is het een spitsvondige zwarte comedy met een warm hart en een reële blik op de verslavingswereld. Daarmee levert het voldoende reden om eens een paar afleveringen te gaan kijken.
Volg Loudermilk
Vorige aflevering
When I'm Alone
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Nieuwste recensies

NCIS - Seizoen 18

7

Glad IJs - Eerste aflevering

7.5

Attack on Titan - Seizoen 4 (eerste deel)

7.5

We Are Who We Are - Miniserie

7

DNA - Miniserie

7.5

Yasuke - Seizoen 1

5