Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Amazon Prime Video neemt komedieserie Loudermilk over

Amazon Prime Video heeft de Amerikaanse komedieserie Loudermilk overgenomen, inclusief het nog niet eerder uitgezonden derde seizoen.

Loudermilk ging in 2017 in première AUDIENCE Network. De eerste twee seizoenen werden bij het huidige netwerk uitgezonden. Ondanks dat het derde seizoen al wel gemaakt was, werd deze uiteindelijk nooit uitgezonden. Er kwam een eind aan AUDIENCE Network. De eerste twee seizoen zijn vanaf 12 maart te bekijken bij Amazon. Amazon heeft ook het derde seizoen overgenomen. Wanneer het derde seizoen precies verschijnt is nog niet bekend.

De serie werd bedacht door Peter Farrelly en Bobby Mort. Ze zijn erg blij dat het derde seizoen nu vertoond wordt aan het publiek, laten ze aan Amerikaanse media weten. Als het aan hen ligt blijft het ook zeker niet bij drie seizoenen, maar gaan ze minstens nog vier seizoenen door. "Ik wil doorgaan omdat ik weet waar het heen gaat, waar ik wil dat de serie over zes of zeven jaar is." zei Farrelly.

Video on youtube


Loudermilk draait om Sam Loudermilk, een herstellende adviseur voor alcoholisten en verdovendemiddelen gebruikers. Hij heeft een buitengewone slechte houding over alles. Hij is onbeschaamd, ongecensureerd en weet precies hoe hij iedereen kwaad kan maken. Hoewel hij zijn alcoholgebruik onder controle heeft gaat zijn leven telkens twaalf stappen achteruit, als hij één stap in de goede richting zet.
Vorige aflevering
When I'm Alone
When I'm Alone
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Loudermilk