Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

5 vragen die Lost moet beantwoorden

Lost, dat al 5 seizoenen alleen maar vragen maakte en er weinige beantwoorde, zal in seizoen 6 proberen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Er zijn veel vragen, maar welke vragen ik graag beantwoord zou willen zien, staan hieronder.

1. Wat is de betekenis van de getallen?
In seizoen 1 kwamen de getallen 4,8, 15, 16, 23, 42 te voorschijn toen Hurley de lotto won, ze stonden op de deur van het luik, daarna moesten ze het invoeren om de timer te resetten. Maar wat is de betekenis??

2. Waarom zijn hun gekozen en wat is het verband?
We kennen Jack, Kate, Sawyer, Hurley, Sun, Jin en de anderen wie werden geselecteerd door een hoger wezen of kosmische kracht. Maar waarom hun?

3. Wat is het zwarte rook?
Er is gezegd dat het een beveiliging systeem is en het speelt, zowaar, de rechter van het eiland. Maar waarom is het er? En hoe bepaald het wanneer iemand iets verkeerd doet?

4. Wat is er met Walt?
Ken je hem nog? Het kind? Michael's zoon? Michael heeft het hele tweede seizoen zijn naam uit geschreeuwd. Er werd gezegd dat hij speciaal was maar opeens verdween hij.

5. Waarom willen Widmore en Ben het eiland?
Ben zei "Het eiland is speciaal" maar dit is natuurlijk niet genoeg! Ze hebben het vermoorden van elkaars dochter ervoor over. Dus waarom willen ze het drijvende eiland hebben?

Zou jij graag andere vragen willen weten? Post ze hieronder en hopelijk komen we tot een mooie lijst. Hopelijk worden ze allemaal beantwoord in het laatste seizoen wat 2 februari 2010 start en drie dagen later al op de Nederlandse televisie te zien is!
Vorige aflevering
The End (2)
The End (2)
06x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_anonymous
28 jan 2010 17:28 -
Ik zou graag willen weten wie de levende en wie de dode Lock is.
Wel ga ik er vanuit dat dit besproken zal worden omdat hier het seizoen mee eindigde.. maar toch..
Reageer
avatar_JanPieter
28 jan 2010 17:34 -
Ten eerste wil ik zeggen dat ik de mail functie echt super vindt! Graag zou ik willen weten wat de tempel op het eiland doet.. Het blijkt het huis te zijn van het spook en dat je daar heen als je iets verkeerd hebt gedaan zoals Ben deed maar wat is er nog meer?
Reageer
avatar_Maarten
29 jan 2010 09:19 -
Lost is echt al lang geleden voor mij.. Denk dat ik het laatste seizoen nog wel een keer mag zien want weet zoveel al niet meer.. Dus heb zo ook geen vragen, ben erg benieuwd naar het nieuwe seizoen!
Reageer
avatar_Maarten
29 jan 2010 09:25 -
Ik weet niet waar ik deze reactie moet plaatsen.. maar is het ook mogelijk om de tv-gids "vandaag in Amerika" van gisteren te bekijken?
Reageer
avatar_anonymous
29 jan 2010 10:30 -
@Maarten, ik ben er druk mee bezig. Ik denk dat het volgende week wel online zal staan.
Reageer
Lost