Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Avontuur beleven zoals in Lost?

Dat de televisie serie Lost wereldbekend is moge een feit zijn en dat ook in Spanje de televisie serie veel fans heeft was al eerder duidelijk. Diegene die graag een eigen avontuur willen beleven zoals in Lost kunnen sinds kort terecht in Soria in de autonome deelstaat Castilla y Léon. Hier heeft het bedrijf “Perdidos en el bosque” een heuse eigen Lost wereld in elkaar gezet. Door middel van diverse activiteiten en spullen die verwijzen naar de Amerikaanse serie kan eenieder zich Jack, Kate of Sawyer voelen.

In de bossen van Pinar Grande ligt het station “Sotolengo”, een lang vergeten onderzoeksbasis die als uitgangspunt dient voor alle avonturen. Hier kunnen deelnemers slapen in oude stapelbedden en als men drinken, eten of licht wil hebben dient men op avontuur te gaan. Een ware overlevingservaring voor de deelnemers die als een team samen zullen moeten werken om te overleven.

Uiteraard vindt het hele spel plaats op zo’n veilig mogelijke manier en zijn er geen echte wapens zoals in de tv serie maar wordt er geschoten met paintball pistolen. Ook de aankomst en tickets hebben alles te maken met de fatale Oceanic vlucht van de echte tv helden uit Lost.

Meer informatie over “Perdidos en el bosque” vindt je op de website www.perdidosenelbosque.com

Bron: spanjevandaag..com
Vorige aflevering
The End (2)
The End (2)
06x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Lost