Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Carlton Cuse verwacht terugkeer van LOST

Carlton Cuse, schrijver en showrunner van de serie over het mysterieuze eiland, verwacht dat zijn serie een keer gaat terugkeren: ''Onvermijdelijk''
Verder vertelt hij: "Disney heeft de franchise in bezit, het heeft hen veel geld opgebracht. Het is moeilijk je voor te stellen dat het bedrijf daar niets mee gaat doen. Damon (Lindelof) en ik hebben ons verhaal in die wereld verteld en ik neem aan dat er iemand zal komen die, hopelijk geïnspireerd door ons verhaal, of onze versie van het verhaal, zijn eigen verhaal wil vertellen."

Hij vergelijkt het met de wereld van Narnia: "Het is een beetje als de Narnia Chronicles. Dat zijn zeven boeken, allemaal geschreven door C.S. Lewis,” ging Cuse verder. ”Maar ze bezoeken Narnia op verschillende momenten in tijd, verschillende vormen en op verschillende manieren. Er komt ooit iemand die een nieuwe manier bedenkt om een LOST verhaal te vertellen. Ik denk dat het onvermijdelijk is. Ik weet niet hoe, of wat zal werken, maar ik kan me niet voorstellen dat Disney klaar is met de franchise."

Nadat bekend is geworden dat Twin Peaks terugkeert op televisie, kunnen we misschien wel een vervolg wachten op deze mysterieuze serie. Zie jij het zitten?
Vorige aflevering
The End (2)
The End (2)
06x18
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_anonymous
08 okt 2014 21:06 -
LOST is één van mijn meest favoriete series, maar ik weet niet zo goed of ik hier op zit te wachten.. Voor mij is het op een mooie manier afgesloten en hoeft er niet perse nog een andere serie over te komen.
Reageer
avatar_JanWillemK
10 okt 2014 20:43 -
Zou tof zijn natuurlijk. Alleen de laatste 2 seizoenen waren wat minder..
Reageer
avatar_anonymous
12 okt 2014 20:41 -
Best serie ever!
Reageer
avatar_seriefan90
12 okt 2014 22:08 -
als de bekende acteurs terug keren die de serie overleefd hebben dan absoluut ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reageer
avatar_anonymous
08 nov 2014 19:45 -
Ik hooooooop het
Reageer
avatar_anonymous
10 dec 2014 19:41 -
Hell yeah , zou wel gaaf zijn .
Reageer
avatar_anonymous
23 jan 2015 16:37 -
Kan niet wachten
Reageer
Lost