Lost

7.9 / 10
44 min
Mysterie, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Carlton Cuse verwacht terugkeer van LOST

Carlton Cuse, schrijver en showrunner van de serie over het mysterieuze eiland, verwacht dat zijn serie een keer gaat terugkeren: ''Onvermijdelijk''
Verder vertelt hij: "Disney heeft de franchise in bezit, het heeft hen veel geld opgebracht. Het is moeilijk je voor te stellen dat het bedrijf daar niets mee gaat doen. Damon (Lindelof) en ik hebben ons verhaal in die wereld verteld en ik neem aan dat er iemand zal komen die, hopelijk geïnspireerd door ons verhaal, of onze versie van het verhaal, zijn eigen verhaal wil vertellen."

Hij vergelijkt het met de wereld van Narnia: "Het is een beetje als de Narnia Chronicles. Dat zijn zeven boeken, allemaal geschreven door C.S. Lewis,” ging Cuse verder. ”Maar ze bezoeken Narnia op verschillende momenten in tijd, verschillende vormen en op verschillende manieren. Er komt ooit iemand die een nieuwe manier bedenkt om een LOST verhaal te vertellen. Ik denk dat het onvermijdelijk is. Ik weet niet hoe, of wat zal werken, maar ik kan me niet voorstellen dat Disney klaar is met de franchise."

Nadat bekend is geworden dat Twin Peaks terugkeert op televisie, kunnen we misschien wel een vervolg wachten op deze mysterieuze serie. Zie jij het zitten?
Vorige aflevering
The End (2)
The End (2)
06x18
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_ZiYa
08 okt 2014 21:06 -
LOST is één van mijn meest favoriete series, maar ik weet niet zo goed of ik hier op zit te wachten.. Voor mij is het op een mooie manier afgesloten en hoeft er niet perse nog een andere serie over te komen.
Reageer
avatar_JanWillemK
10 okt 2014 20:43 -
Zou tof zijn natuurlijk. Alleen de laatste 2 seizoenen waren wat minder..
Reageer
avatar_anonymous
12 okt 2014 20:41 -
Best serie ever!
Reageer
avatar_michaeljackson
12 okt 2014 22:08 -
als de bekende acteurs terug keren die de serie overleefd hebben dan absoluut ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reageer
avatar_Tvman
08 nov 2014 19:45 -
Ik hooooooop het
Reageer
avatar_anonymous
10 dec 2014 19:41 -
Hell yeah , zou wel gaaf zijn .
Reageer
John Doe
Zorro (gast)
23 jan 2015 16:37 -
Kan niet wachten
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Friheden. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Hulu heeft ook aangekondigd dat Nine Perfect Strangers nog een aanvulling krijgt op de cast.
Vandaag, 14:00
Miramax Television bewerkt de thrillerfilm Mimic uit 1997 tot een reboot serie. Paul WS Anderson zal de eerste aflevering regisseren.
Vandaag, 13:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor de nieuwe Amerikaanse dramaserie Ratched van Ryan Murphy (American Horror Story).
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:06