Lost

7.9 / 10
44 min
Mysterie, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Welke vriendinnen van Sayid komen terug in Lost?

Sayid (Naveen Andrews) krijgt het moeilijk in het laatste seizoen van Lost als het gaat om de liefde. Zo komt niet alleen zijn vriendin Shannon (Maggie Grace, foto) maar ook zijn andere vriendin Nadia (Andrea Gabriel) terug. Shannon heeft hij leren kennen op het eiland en Nadia kent Sayid van het vaste land. Beide zijn ze vermoord.

Grace, die de schrijver het liefst al eerder terug wouden hebben in serie, had het erg druk met het maken van films waardoor ze nu pas terug komt in de serie. Shannon is de stiefzuster van Boone en werd vermoord door Ana Lucia in het tweede seizoen. "We zijn erg blij dat we haar weer terug hebben en we hebben een goed verhaal voor haar." zei de producent Carlton Cuse tegen Entertainment Weekly.

Nadia die ook vermoord werd, werd overreden door mannen van Charles Widmore toen Sayid hopeloos toekeek. Wanneer de twee terug zullen keren en hoelang ze in de serie blijven wil de Amerikaanse tv zender ABC niet vertellen.
Vorige aflevering
The End (2)
The End (2)
06x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanPieter
19 feb 2010 10:18 -
Ben benieuwd hoe ze hun erin schrijven.. Vooral Nadia want die is niet op eiland geweest.. Hopelijk word het niet te simpel!
Reageer
Lost