Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor allerlaatste seizoen Lost In Space

Lost in Space fans kunnen binnenkort het derde en laatste seizoen van de serie bekijken. Netflix heeft de startdatum voor het ruimtedrama aangekondigd en een teaser-trailer uitgebracht.

Netflix heeft het volgende onthuld over het komende seizoen van Lost in Space:

In het derde en laatste seizoen van Lost in Space staat er meer op het spel dan ooit en wordt het overlevingsinstinct van de familie Robinson op de proef gesteld. Na een jaar vast te hebben gezeten op een mysterieuze planeet, moeten Judy, Penny, Will en de Robot de 97 jonge kolonisten leiden in een schrijnende evacuatie - maar niet voordat er geheimen worden onthuld die hun leven voor altijd zullen veranderen. Ondertussen moeten John en Maureen - met Don aan hun zijde - het hoofd bieden aan overweldigende kansen terwijl ze proberen zich te herenigen met hun kinderen. De Robinsons zullen moeten worstelen met de emotionele uitdaging om niet alleen verloren te gaan, maar ook gescheiden te zijn van degenen van wie ze houden... terwijl ze worden geconfronteerd met de grootste buitenaardse dreiging tot nu toe.

Toby Stephens, Molly Parker, Maxwell Jenkins, Mina Sundwall, Taylor Russell, Ignacio Serricchio en Parker Posey spelen de hoofdrol in de reboot van de klassieke sciencefictionserie. Seizoen drie zal acht afleveringen bevatten die op 1 december verschijnen.

Video on youtube
Vorige aflevering
Trust
Trust
03x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Lost in Space (2018)