Leuk?
7
1
Bekijk stemmen

Netflix geeft Longmire een laatste zesde seizoen

Aan alles komt een eind. Ook aan Longmire, de serie die een nieuw leven werd ingeblazen door Netflix, nadat A&E de serie na drie seizoenen had gecanceld. De Magere Hein van gecancelde series vist wel naast het net, want Longmire gaat eindigen op zijn eigen voorwaarden. Het zesde en laatste seizoen krijgt tien afleveringen en zal ergens in 2017 te zien zijn bij Netflix.

Uitvoerend producenten Greer Shephard, Hunt Baldwin en John Coveny vertelden: “We zijn dankbaar voor de gelegenheid dat Netflix biedt om het laatste hoofdstuk zo op te stellen voor de geliefde personages zodat ze een inspirerende herinnering zullen blijven. Bovendien zijn wij toegewijd aan het leveren van een dynamisch en bevredigend eind dat de lange loyaliteit van onze fans beloont.”

Cindy Holland, vicepresident van Netflix, voegde daaraan toe: “We zijn trots dat wij het thuis mochten zijn van Longmire, terwijl zoveel kijkers die gekeken hebben en zijn gefascineerd door de reis die Walt (Robert Taylor) heeft gemaakt. Er is geen beter team aan het werk in deze serie dan Greer, Hunt en John, en hun geweldige cast en crew, en we hebben er alle vertrouwen in dat zij een bevredigend einde zullen maken aan deze geëerde serie. We zijn hun en onze vrienden bij Warner Bros. zeer dankbaar omdat ze zulke geweldige partners zijn geweest.”

Vind jij het jammer dat het zesde seizoen de laatste zal zijn van Longmire?


Vorige aflevering
Goodbye Is Always Implied
Goodbye Is Always Implied
06x10
Leuk?
7
1
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_CC11
03 nov 2016 12:29 -
Altijd met plezier gekeken maar zes seizoenen is best wel voldoende in plaats van de serie uit te melken tot op het bot.
16 seizoenen en in de hoofdrol van het laatste seizoen een demente sheriff die met een looprek de misdaad te lijf gaat, daar heeft niemand wat aan.
Helaas lijkt men dit nog steeds niet bij elk netwerk te snappen.
Reageer
avatar_crix
03 nov 2016 12:41 -
is longmire alleen op de Amerikaanse neflix ?
Reageer
avatar_CC11
03 nov 2016 13:50
Voorlopig slechts in 24 landen te bekijken maar niet in Nederland of België tenzij je van een VPN gebruik maakt.
Als je wil weten of een serie op Netflix te zien is en in welke landen bezoek dan even unogs.com de onofficiële zoekengine voor Netflix.
Reageer
avatar_crix
03 nov 2016 13:58 -
thanks
Reageer
avatar_Sproet2jes
03 nov 2016 14:11 -
Vind het heel jammer..Had van mij echt nog een tijdje door mogen gaan. Maarja. Hoop dat ze er een mooi laatste seizoen van maken.
Reageer
avatar_JanWillemK
03 nov 2016 15:53 -
Geweldig nieuws. Erg blij dat de serie een mooie afsluiting zal gaan krijgen!
Reageer
Longmire