Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor Lockwood & Co. van Netflix

Lockwood & Co. heeft zijn premièredatum. De nieuwe Britse detective-thrillerserie komt met acht afleveringen begin 2023 op Netflix.

Lockwood & Co. heeft in de hoofdrollen Ruby Stokes, Cameron Chapman en Ali Hadji-Heshmati. Chapman speelt Anthony Lockwood en heeft hiermee zijn debuutrol. Hadji-Hershmati speelt George Karim en heeft al iets meer ervaring in het acteerwereldje. Hij speelde een gastrol in de Britse spionage-thrillerserie Alex Rider en een terugkerende rol in het Britse medisch drama Holby City.

De 22-jarige Ruby Stokes heeft de meeste acteerervaring van de drie hoofdrolspelers. Zo speelde ze al in enkele (korte) films en was zij te zien in een terugkerende rol in Netflix-hit Bridgerton en de historische fantasieserie Da Vinci's Demons van Starz en BBC.



Andere castleden zijn Luke Treadaway (foto, Traitors), Ivanno Jeremiah (Humans), Morven Christie (The Bay (2019)), Jemma Moore (Shakespeare & Hathaway: Private Investigators), Jack Bandeira (Happy Valley), Ben Crompton (Game of Thrones), Hayley Konadu (Marvel's Moon Knight), Rhianna Dorris (Secret Life of Boys), Paddy Holland (Invasion) en Rico Vina.

De serie debuteert op vrijdag 27 januari en volgt in de bovennatuurlijke serie drie tieners in Londen - een paranormaal begaafd meisje (Stokes) en twee jongens als spokenjagers (Chapman en Hadji-Heshmati). De serie is gebaseerd op een reeks 'young adult'-boeken van Jonathan Stroud.

Netflix deelde het volgende over de plot van Lockwood & Co.:

"In Londen, waar de meest begaafde tiener-spookjagers zich elke nacht wagen aan een hachelijke strijd met dodelijke geesten, te midden van de vele zakelijke, door volwassenen gerunde bureaus, staat er één alleen: onafhankelijk van elke commerciële verplichting of volwassen toezicht - een kleine startup, gerund door twee tienerjongens en een nieuw aangekomen, buitengewoon paranormaal begaafd meisje, een afvallig trio voorbestemd om een mysterie te ontrafelen dat de loop van de geschiedenis zal veranderen: Lockwood & Co."
Video on youtube
Vorige aflevering
Not the Eternal
Not the Eternal
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Lockwood & Co.