Locke & Key

8.1 / 10
50 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Netflix verlengt Locke & Key met een tweede seizoen

Netflix heeft Locke & Key verlengd met een tweede seizoen. Het eerste seizoen ging begin februari in première.

Locke & Key is gebaseerd op de gelijknamige stripboeken van schrijver Joe Hill en tekenaar Gabriel Rodriguez. De serie ging op 7 februari 2020 in première op Netflix. De streamingdienst heeft de Amerikaanse fantasyserie verlengd met een tweede seizoen. Er zijn verder nog geen details bekend.

Nadat hun vader onder mysterieuze omstandigheden is vermoord verhuizen Bode Locke (Jackson Robert Scott), Kinsey Locke (Emilia Jones) en Tyler Locke (Connor Jessup) met hun moeder (Darby Stanchfield) naar het ouderlijk huis van hun vader. De Locke-kinderen vinden magische sleutels, die mogelijk iets met de dood van hun vader te maken hebben. Een mysterieuze demon (Laysla De Oliveira) ontwaakt en zal er alles aan doen om de sleutels te stelen.

Embed from Getty Images
Emilia Jones, Jackson Robert Scot en Connor Jessup
Vorige aflevering
Crown of Shadows
Crown of Shadows
01x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Inter
31 mrt 2020 09:14 -
Goed nieuws zeg
Reageer
avatar_BlackBiker
31 mrt 2020 17:52 -
Ik weet eigenlijk niet eens of ik hier op zit te wachten. Ik heb de serie gezien en vond hem aardig maar eigenlijk ben ik hem al weer deels vergeten. In retrospectief gezien heeft hij weinig indruk gemaakt.
Reageer

Laatste nieuws

Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
Vandaag, 11:00
Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Gisteren, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Gisteren, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Gisteren, 10:00