Locke & Key

8,0 / 10
50 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Netflix toont eerste tien minuten van Locke & Key

Netflix heeft een opmerkelijke manier bedacht om via YouTube de aandacht te trekken voor nieuwe series. De eerste tien minuten van Locke & Key, de serie die vandaag beschikbaar komt, zijn nu door iedereen te bekijken.

Locke & Key is een langverwachte serie, gebaseerd op de stripboekenreeks van Joe Hill en Gabriel Rodriguez. Vanaf 7 februari zijn de tien afleveringen van het eerste seizoen van de serie te zien bij Netflix.

Nadat hun vader op mysterieuze wijze wordt vermoord, verhuizen de kinderen van de familie Locke samen met hun moeder naar hun voorouderlijke huis, Keyhouse. Al snel vinden ze er magische sleutels die wel eens een link zouden kunnen hebben met het bizarre overlijden van hun vader. Terwijl de kinderen de verschillende sleutels en de bijbehorende unieke krachten ontdekken, ontwaakt een mysterieuze demon die niet zal stoppen voordat hij de magische sleutels in handen heeft.

Hier de eerste tien minuten van de eerste aflevering.De serie Locke & Key is ontwikkeld door Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) en Meredith Averill (The Good Wife) en wordt door Netflix omschreven als ‘een coming-of-age mysterie over liefde, verlies en de onbreekbare banden die familie definiëren’. De cast van Locke & Key bestaat onder meer uit Darby Stanchfield als Nina Locke, Jackson Robert Scott als Bode Locke, Connor Jessup als Tyler Locke, Emilia Jones als Kinsey Locke en Bill Heck als Rendell Locke.
Vorige aflevering
Cliffhanger
Cliffhanger
02x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Locke & Key