Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Locke & Key eindigt met derde seizoen bij Netflix

Het komende derde seizoen van Netflix Locke & Key zal het laatste zijn.

Fans van de bovennatuurlijke thriller gebaseerd op de IDW-stripboeken van Joe Hill en Gabriel Rodríguez hoeven zich echter geen zorgen te maken - ze zullen een goed einde krijgen aangezien het derde seizoen altijd al als het laatste hoofdstuk van de serie werd gezien. Ik hoor zelfs dat Netflix, na het doorbraaksucces van het eerste seizoen van tien afleveringen van Locke & Key, het creatieve team van de serie benaderde met een plan voor een serie van drie seizoenen, bestaande uit een tweede seizoen van tien afleveringen en een acht -aflevering derde seizoen. Dat paste in de visie van Locke & Key executive producers/co-showrunners Carlton Cuse en Meredith Averill over hoe het verhaal te vertellen en wanneer het in te pakken.

"Toen we eenmaal aan de serie begonnen te werken, vonden we dat drie seizoenen de ideale lengte was om het verhaal van de Locke-familie en hun Keyhouse-avonturen tot een bevredigend einde te brengen", aldus Cuse en Averill in een verklaring. “Als verhalenvertellers zijn we dankbaar dat we de kans hebben gehad om onze versie van het ongelooflijke verhaal van Joe Hill en Gabriel Rodriguez precies te vertellen zoals we wilden. We houden de magische sleutels echter voor ons eigen persoonlijk gebruik."

Naast dat ze zichzelf voor de grap onthullen als de echte Keepers of the Keys, zijn Cuse en Averill momenteel bezig met de postproductie van de laatste acht afleveringen, die nog moeten worden gepland door Netflix, maar naar verwachting later dit jaar zullen verschijnen.



Locke & Key ging in première in februari 2020. De vernieuwing van seizoen twee werd aangekondigd in maart 2020. De bestelling van seizoen drie werd onthuld in december van dat jaar, waarbij de twee seizoenen achter elkaar werden gefilmd in Toronto. Seizoen twee werd uitgebracht in oktober 2021.

Het bovennatuurlijke coming-of-age-drama volgt de broers en zussen Locke nadat hun vader onder mysterieuze omstandigheden wordt vermoord. De drie broers en zussen en hun moeder verhuizen naar hun voorouderlijk huis, Keyhouse, waar ze magische sleutels ontdekken die mogelijk verband houden met de dood van hun vader. Terwijl de Locke-kinderen de verschillende sleutels en hun unieke krachten verkennen, ontwaakt een mysterieuze demon - en hij zal er alles aan doen om de sleutels in bezit te krijgen.

De hoofdcast van Locke en Key voor seizoen drie bestaat uit onder andere Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Brendan Hines, Sherri Saum, Kevin Durand en Coby Bird.
Video on youtube
Vorige aflevering
Farewell
Farewell
03x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Locke & Key