Locke & Key

8,0 / 10
50 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
18
0
Bekijk stemmen

Locke & Key nu al vernieuwd

De wereld van Locke & Key gaat voorlopig nergens heen. Netflix heeft de fantasyserie vernieuwd met een derde seizoen.

De serie is gebaseerd op een comic-book van Joe Hill en Gabriel Rodríguez en daarin spelen onder andere Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Petrice Jones, Laysla De Oliveira en Griffin Gluck een rol.

Locke & Key verteld het verhaal van de Locke-familie - moeder Nina (Stanchfield); oudste zoon Tyler (Jessup); dochter Kinsey (Jones) en Bode (Scott), de jongste zoon. De familie verhuist naar hun mysterieuze ouderlijke huis in Massachusetts na de gruwelijke moord op de patriarch Rendell (Bill Heck). De kinderen ontdekken dat het huis magische sleutels heeft die hen een breed scala aan krachten en vaardigheden geven. Onbekend bij hen wil een sluwe demon ook de sleutels in handen krijgen en zal voor niets stoppen om ze te bemachtigen.

Het eerste seizoen kreeg tien afleveringen en ging in februari 2020 in première bij de streamingsdienst. Eind maart kreeg de serie een tweede seizoen en nu is de serie nog voor de start van het tweede seizoen vernieuwd met een derde seizoen.


De productie van het tweede seizoen zal nog voor het nieuwe jaar worden afgerond in Toronto en het filmen van het derde seizoen zal begin 2021 van start gaan. Carlton Cuse vertelde: "We hebben een aantal ongelooflijke avonturen in petto voor de Locke-familie in seizoen drie, en we kunnen niet opgewondener zijn om ons verhaal te blijven vertellen met onze geweldige partners bij Netflix."
Vorige aflevering
Cliffhanger
Cliffhanger
02x10
Leuk?
18
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Locke & Key