Little Voice

8,0 / 10
30 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Little Voice in juli in première bij Apple TV+

Apple TV+ heeft bekend gemaakt dat de Amerikaanse dramedyserie Little Voice van Sara Bareilles in juli in première gaat bij de streamingdienst.

Little Voice is een serie van J.J. Abrams (Westworld), Sara Bareilles (The Vampire Diaries) en Jessie Nelson (Chicago Hope). De serie bevat originele muziek van Bareilles. Brittany O’Grady (Star) speelt de hoofdrol in de serie, die 10 juli in première gaat bij Apple TV+.Little Voice is een liefdesbrief aan de diverse muzikaliteit van New York en een verhaal over het vinden van je authentieke stem. De serie volgt Bess King (Brittany O’Grady, Star), een uniek getalenteerde artieste. Ze worstelt om haar dromen waar te maken en moet omgaan met afwijzing, liefde en ingewikkelde familieproblemen.
Vorige aflevering
Dear Hope
01x03
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

HBO heeft groen licht gegeven voor de serie Scenes From A Marriage en Oscar Isaac (Show Me A Hero) en Michelle Williams (Fosse/Verdon) spelen de hoofdrol.
Vandaag, 09:00
Blood Relative is een van de zes pilots, waarvan FOX eerder aangaf deze te gaan filmen. Het netwerk heeft nu meer bekend gemaakt over de cast.
Gisteren, 14:00
Elisabeth Moss gaat de hoofdrol spelen in Candy, de voorlopige naam van de serie, over moordenaars Candy Montgomery.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00
Showtime werkt aan een serie, genaamd Blackbird: Lena Horne and America, over het leven van entertainer en activiste Lena Horne.
Gisteren, 11:00
Damian Lewis (Billions) en Dominic West (The Affair) spelen mogelijk een hoofdrol in aankomende serie A Spy Among Friends, naar de gelijknamige spionagethriller.
Gisteren, 10:00