Lisey's Story

7,0 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Lisey's Story begin juni in première bij Apple TV+

Lisey's Story, misschien wel Stephen King's meest persoonlijke seriebewerking, gaat volgende maand in première bij Apple TV+. Bekijk vast de eerste beelden in de trailer.

Lisey's Story volgt Lisey twee jaar na de dood van haar man. Een reeks gebeurtenissen zorgt ervoor dat Lisey begint met het onder ogen zien van verbazingwekkende werkelijkheden over zichzelf, die ze had onderdrukt en was vergeten. Lisey's Story gaat 4 juni in première bij Apple TV+. Daarnaast heeft Apple TV+ de eerste beelden gedeeld.

Lisey's Story is gebaseerd is op het gelijknamige verhaal van Stephen King. Waar King normaal gesproken wat minder betrokken is bij de serie aanpassingen van zijn boeken, heeft hij voor Lisey's Story zelf alle acht de afleveringen geschreven. Daarnaast heeft hij de serie ook geproduceerd. Apple TV+ werkt al een tijdje aan de thrillerserie. Lisey's Story werd in 2019 aangekondigd, daarbij werd al bekend dat Julianne Moore (As the World Turns) de titelrol zal vervullen. Daarna werd bekend dat Clive Owen (The Knick) ook gecast is voor een rol.

Vorige aflevering
Under the Yum-Yum Tree
Under the Yum-Yum Tree
01x03
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
12 mei 2021 13:13 -
Amazing News!
Reageer

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
Vandaag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
Gisteren, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
Gisteren, 15:00