Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Lisey's Story begin juni in première bij Apple TV+

Lisey's Story, misschien wel Stephen King's meest persoonlijke seriebewerking, gaat volgende maand in première bij Apple TV+. Bekijk vast de eerste beelden in de trailer.

Lisey's Story volgt Lisey twee jaar na de dood van haar man. Een reeks gebeurtenissen zorgt ervoor dat Lisey begint met het onder ogen zien van verbazingwekkende werkelijkheden over zichzelf, die ze had onderdrukt en was vergeten. Lisey's Story gaat 4 juni in première bij Apple TV+. Daarnaast heeft Apple TV+ de eerste beelden gedeeld.

Lisey's Story is gebaseerd is op het gelijknamige verhaal van Stephen King. Waar King normaal gesproken wat minder betrokken is bij de serie aanpassingen van zijn boeken, heeft hij voor Lisey's Story zelf alle acht de afleveringen geschreven. Daarnaast heeft hij de serie ook geproduceerd. Apple TV+ werkt al een tijdje aan de thrillerserie. Lisey's Story werd in 2019 aangekondigd, daarbij werd al bekend dat Julianne Moore (As the World Turns) de titelrol zal vervullen. Daarna werd bekend dat Clive Owen (The Knick) ook gecast is voor een rol.

Video on youtube
Vorige aflevering
Lisey's Story
Lisey's Story
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
12 Mei 2021 13:13 -
Amazing News!
Reageer
Lisey's Story