Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Line of Duty weer op Netflix

Line of Duty werd eerder dit jaar van Netflix gehaald, maar de serie zal weer te zien zijn bij de streamingdienst.

Netflix heeft een deal gesloten met World Productions, de makers van Line of Duty, waardoor de serie weer te zien is. In april verdween de Britse detectiveserie van Netflix nadat de rechten-onderhandelingen waren afgebroken.

De serie verschijnt in Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Europa en Azië-Pacific weer op Netflix. In Het Verenigd Koninkrijk zullen de eerste vier seizoenen op Netflix verschijnen, de volledige serie is daar te zien bij BBC iPlayer. In Amerika hebben BritBox en Acorn TV de rechten van de serie.

Line of Duty ging in 2012 in première, er zijn ondertussen al vijf seizoen uitgebracht, waarvan seizoen drie en vier te zien zijn op Netflix. Er wordt gewerkt aan een zesde seizoen van de serie. De productie van het zesde seizoen moest wel tijdelijk gestopt worden.


Line of Duty
Vorige aflevering
Episode 7
Episode 7
06x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_DAVE2804
10 jun 2020 14:04 -
Als ze toch een deal hebben gesloten, laat ze dan ook seizoen 1 en 2 op Netflix toevoegen. Mensen gaan echt niet aan een serie beginnen bij seizoen 3 en niet iedereen heeft NPO Plus (waar seizoen 1 t/m 3 zijn te zien).
Reageer
avatar_CieJ
11 jun 2020 16:34 -
Dat houd mij Inderdaad tegen om aan deze serie te beginnen. Als ik een serie wil volgen, dan wel vanaf het begin.
Reageer
avatar_Helgoned
13 jun 2020 23:33 -
Gewoon beginnen, is niet hinderlijk. Geweldige serie!
Reageer
Line of Duty