Line of Duty

8.4 / 10
60 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Zesde seizoen Line of Duty binnenkort te zien bij NPO

Begin juni verschijnt het zesde seizoen van Line of Duty bij NPO Plus. Daarnaast verschijnt er elke week een aflevering bij NPO 2 en NPO Start.

Het eerste tot het vijfde seizoen van Line of Duty zijn al te bekijken bij NPO Plus, alleen het meest recente seizoen ontbreekt nog in het aanbod. Daar komt verandering in, want vanaf 4 juni is het zesde seizoen van Line of Duty te bekijken bij NPO Plus. Niet alleen voor NPO Plus leden komt het zesde seizoen beschikbaar. Vanaf 6 juni is het zesde seizoen wekelijks te bekijken bij NPO 2 en verschijnen de afleveringen ook wekelijks bij NPO Start.

In het zesde seizoen is Unit 12 (AC-12) weer aan het werk onder chef Hastings. Als er iets niet klopt bij een moordonderzoek, blijkt al snel dat de politie nog steeds niet vrij is van corruptie. De schijnwerpers worden in het zesde seizoen gericht op DCI Joanne Davidson, gespeeld door Kelly Macdonald (Giri/Haji). De andere hoofdrollen worden gespeeld door Martin Compston (Traces), Vicky McClure (Alex Rider), Adrian Dunbar (Broken (2017)).

Vorige aflevering
Episode 7
Episode 7
06x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Line of Duty