Line of Duty

8.4 / 10
60 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Zesde seizoen Line of Duty heeft een trailer

We weten al wanneer het zesde seizoen gaat starten bij BBC One en iPlayer, maar een volledige trailer hebben we nog niet gezien, tot nu.

"Now we're sucking on diesel!" De BBC heeft de eerste volledige trailer vrijgegeven voor het zesde seizoen van de hitserie Line of Duty. Zoals altijd lijkt het erop dat AC-12 weer te maken krijgt met spanning en sensatie en uiteraard de uiterst belangrijke ondervragingen. Het team is opgeroepen voor een speciaal verlengd seizoen dat op 21 maart van start gaat bij de BBC en op iPlayer.Vicky McClure, Adrian Dunbar en Martin Compston zullen terugkeren naast Shalom Brune-Franklin, een nieuwe toevoeging aan het AC-12-team. Kelly Macdonald (Boardwalk Empire) maakt haar debuut als Detective Chief Inspector Joanne Davidson, de senior opsporingsambtenaar in een onopgeloste moordzaak wiens verdachte gedrag de aandacht trekt van de anticorruptie eenheid.

Zeven aflevering lang kunnen we genieten van de spannende politieserie geregisseerd door Daniel Nettheim, Gareth Bryn en Jennie Darnell.

Vorige aflevering
Episode 7
Episode 7
06x07
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_nimitznl
10 maa 2021 17:32 -
Leuke serie.
Reageer
Line of Duty