Line of Duty

8.3 / 10
60 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Zesde seizoen Line of Duty eind maart in première

Het zesde seizoen van de Britse detectiveserie Line of Duty gaat binnenkort echt van start. Eind maart verschijnt de eerste van de zeven afleveringen.

Twee jaar na de première van het vijfde seizoen worden de fans van Line of Duty eindelijk blij gemaakt met het zesde seizoen. Er moet nog heel even op gewacht worden maar deze maand nog verschijnt dan eindelijk het nieuwe seizoen, wel aan het eind van deze maand. Het zesde seizoen gaat 21 maart in première bij BBC One en BBC iPlayer. De voorgaande seizoenen bestaan uit zes afleveringen, maar van dit seizoen zullen er in totaal zeven afleveringen verschijnen.


De populaire politieman DCI Tony Gates heeft al drie jaar lang achter elkaar de beste rapportcijfers voor het oplossen van misdrijven. Het hoofd van de Britse anti-corruptie-eenheid vind dit verdacht en start een intern onderzoek naar het doen en laten van Tony, met alle gevolgen van dien.
Vorige aflevering
Episode 3
Episode 3
06x03
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Vandaag, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
Gisteren, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
CBS heeft de komedieserie Ghosts met Rose McIver (iZombie) besteld. Daarnaast is er casting nieuws voor de komedie pilot The Three Of Us.
vrijdag, 09:02
1