Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Zesde seizoen Line of Duty krijgt meer afleveringen

"Luister jongens. Als de baas om meer vraagt, dan kun je maar beter ook meer leveren."

Het is enige tijd stil geweest rondom het zesde seizoen van Line of Duty, maar nu is weer nieuws. En het nieuws wordt op een hele originele manier gebracht. De BBC heeft verklaard dat het zesde seizoen van Line of Duty "snel" te zien zal zijn. En het zesde seizoen zal geen zes maar zeven afleveringen krijgen.

Het nieuws werd gebracht door Steve (Martin Compston) en Superintendent Ted Hastings (Adrian Dunbar):
Steve: "Ongeacht het betrokken personeel is Vella nog steeds het meest spraakmakende onderzoek waarbij deze afdeling betrokken is."
Ted, niet overtuigt zegt: "Ik heb nog veel meer nodig voordat ik toestemming kan geven voor een formeel onderzoek."
Als Steve wil protesteren zegt Ted: "Hou je mond. Ik heb meer nodig."
Dan in een leuke twist zegt Steve: "Wat dacht je van een extra aflevering, gaffer (betekend zoveel als de voorman/baas)?"
Ted grijnst vergenoegzaamd.


In het zesde seizoen zullen Steve, Ted en Kate (Vicky McClure) het moeten opnemen tegen de 'meest raadselachtige tegenstander' die AC-12 ooit heeft meegemaakt; DCI Joanne Davidson (Kelly Macdonald, Giri/Haji). Hoewel, zoals altijd, de details van het zesde seizoen geheim worden gehouden weten we dat Macdonalds personage de senior onderzoek functionaris van een onopgeloste moord is, wiens onconventionele gedrag bij AC-12 argwaan wekt.

Naast bovenstaande castleden zullen ook Shalom Brune-Franklin (Our Girl), Andi Osho (Kiri) en Prasanna Puwanarajah (Doctor Foster) zich bij de cast van het zesde seizoen gaan voegen. Helaas heeft BBC alleen het volgende gezegd over de startdatum: "Coming soon to BBC One and BBC iPlayer (komt snel op de BBC en BBC iPlayer)."
Vorige aflevering
Episode 7
Episode 7
06x07
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_mmvandoorn
03 feb 2021 19:20 -
Goed nieuws!
Reageer
avatar_tweemaalh
03 feb 2021 21:54 - 22 sep 2021 04:50
Dit vond ik echt wel één van de meest originele manieren om dit aan te kondigen. Ik vond de berichten op sociale media om de nieuwe acteurs aan te kondigen die eruitzagen als mailwisselingen ook heel tof gedaan. Ik kijk heel erg uit naar het zesde seizoen
Reageer
avatar_Helgoned
08 feb 2021 01:15 -
Geweldig nieuws. Heerlijke serie!
Reageer
Line of Duty