Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Limitless

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Limitless. We geven twee dvd's. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Limitless
Brian Finch, een twintiger zonder doel, krijgt van een vriend een nieuwe gevaarlijke pil, deze pil zorgt ervoor dat hij elk gedeelte van zijn hersenen kan gebruiken en zo de slimste persoon ter aarde wordt, zolang hij de drugs maar neemt. Brian werkt samen met FBI agente Rebecca Harris, ze lossen samen zaken op en gaan op zoek naar de producent van de gevaarlijke drug om er achter te komen waarom Brian de enige persoon lijkt te zijn die geen last heeft van de dodelijke bijwerkingen. Het is allemaal nog ingewikkelder door de betrokkenheid van de mysterieuze senator Eddie Morra, voor hem staat misschien meer op het spel dan wordt verwacht. Gebaseerd op de succesvolle film is dit een serie bomvol actie en spanning.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Acteurs: Jennifer Carpenter, Tom Degnan Jake en McDorman
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen Limitless:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van Limitless. Hoe heet de drug die centraal staat in Limitless?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Finale (2)
Finale (2)
01x22
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Limitless