Limitless

7.6 / 10
42 min
Misdaad, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Film Limitless krijgt eigen serie

De film Limitless uit het jaar 2011 krijgt een serie, welke wordt uitgezonden door CBS. Het meest bekende gezicht in de serie is Bradley Cooper (The Hangover). Cooper speelde in de gelijknamige film Eddie Mora. Andere rollen in de serie zijn weggelegd voor Jake McDorman (Shameless) als Brian Finch en Jennifer Carpenter (Dexter) als FBI- agente Rebecca.

In Limitless ontdekt Eddie Mora de uitzonderlijke drug genaamd NZT48. De drug zorgt ervoor dat de capaciteit van je hersenen enorm wordt: je weet bijna alles. Deze ontdekking deelt hij met Brian Finch, hij wordt vervolgens ingehuurd door de FBI om ingewikkelde zaken op te lossen.

De FBI weet echter niets van de relatie tussen Eddie en Brian. Eddie heeft de nodige plannen gesmeed voor zijn opvolger, maar de FBI weet van niets. De opzet van de serie is als volgt: elke aflevering lost de FBI, in samenwerking met Brian, een zaak op. Hierbij maakt de FBI natuurlijk gebruik van Brian's gave, mogelijk gemaakt door de drug.

Bradley Cooper zal sporadisch te zien zijn in de serie. Naast zijn gastrol produceerde Cooper tevens de pilot van de nieuwe serie, welke in het najaar op dinsdagavond bij CBS te zien zal zijn.

Lijkt deze serie je wat?

Bekijk hier de trailer van Limitless:
Vorige aflevering
Finale: Part Two!!
Finale: Part Two!!
01x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_winthoos
19 mei 2015 10:33 -
Ben Benieuwd.
Reageer
avatar_Roeman
19 mei 2015 10:49 -
Ik vond de film heel aardig, ben benieuwd naar deze serie. De trailer beloofd veel goeds :-)
Reageer
avatar_JanWillemK
19 mei 2015 11:56 -
Ik keek echt uit naar de serie, voornamelijk omdat de film echt goed was! Nu lees ik echter dat de personage ingehuurd gaat worden door de FBI om ingewikkelde zaken op te lossen.
Kortom, een simpele politieserie net zoals bijvoorbeeld Unforgettable.

Nee dank je.
Reageer
avatar_anonymous
19 mei 2015 12:06
Precies, dit. Wekelijkse dooie zaken die extreem lastig lijken, maar op een simpele manier in één aflevering worden opgelost.

"Nee, dank je"
Reageer
avatar_4thaarts
19 mei 2015 12:57 -
Het boek is nog altijd beter als de film en zeker beter dan de serie ooit kan worden :P

Roofbouw van Alan Glynn
Heb het zelf ergens in 2002 gelezen.

http://www.bol.com/nl/p/roofbouw/1001004000019530/
Reageer

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00