Limetown

6.2 / 10
30 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Thrillerserie Limetown in oktober bij Facebook Watch

De nieuwe serie Limetown is vanaf 16 oktober te zien op Facebook Watch. Actrice Jessica Biel heeft de hoofdrol in de serie.

Jessica Biel geeft gestalte aan Lia Haddock, een journaliste die werkt voor American Public Radio. Ze duikt met gevaar voor eigen leven in het onderzoek naar de verdwijning van ruim 300 mensen, die op dat moment leefden in Limetown, dat gebruikt werd als onderzoeksfaciliteit. Bijrollen zijn er voor onder anderen Stanley Tucci (Feud) en Marlee Matlin (Quantico). De serie is gebaseerd op de gelijknamige podcast-serie van Zack Akers en Skip Bronkie, die tevens het scenario voor hun rekening namen.

Jessica Biel is vooral bekend van de serie The Sinner van USA Network uit 2017, die te bekijken is bij Netflix.

Vorige aflevering
Answers
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu heeft opdracht gegeven voor de productie van een nieuwe korte komedieserie met Steve Martin en Martin Short. Het wordt gerealiseerd door This Is Us-maker Dan Fogelman en 20th Century Fox TV.
Gisteren, 14:00
Een jaar geleden was de nieuwe serie Shōgun van FX volop in de pre-productie, met verschillende acteurs en een startdatum voor de opnamen, toen FX de serie van tien afleveringen in de wacht zette.
Gisteren, 13:00
National Geographic komt binnenkort met het derde seizoen van Genius, dat zich richt op het leven van Aretha Franklin.
Gisteren, 12:00
How to Get Away with Murder is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. In april verschijnt het tweede deel van het zesde seizoen.
Gisteren, 11:00
MacGyver (2016) is een Amerikaanse avonturenserie van de zender CBS. Binnenkort gaat het vierde seizoen van start.
Gisteren, 10:00
Hoe één serie het gevolg kan zijn van een hele franchise. Mandy bespreekt de betreffende series in de Serie van de maand.
zaterdag, 20:30