Limetown

6.2 / 10
30 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Thrillerserie Limetown in oktober bij Facebook Watch

De nieuwe serie Limetown is vanaf 16 oktober te zien op Facebook Watch. Actrice Jessica Biel heeft de hoofdrol in de serie.

Jessica Biel geeft gestalte aan Lia Haddock, een journaliste die werkt voor American Public Radio. Ze duikt met gevaar voor eigen leven in het onderzoek naar de verdwijning van ruim 300 mensen, die op dat moment leefden in Limetown, dat gebruikt werd als onderzoeksfaciliteit. Bijrollen zijn er voor onder anderen Stanley Tucci (Feud) en Marlee Matlin (Quantico). De serie is gebaseerd op de gelijknamige podcast-serie van Zack Akers en Skip Bronkie, die tevens het scenario voor hun rekening namen.

Jessica Biel is vooral bekend van de serie The Sinner van USA Network uit 2017, die te bekijken is bij Netflix.

Vorige aflevering
Answers
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Vandaag, 12:00
1
Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1