Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Jessica Biel speelt hoofdrol in Facebook-serie Limetown

Facebook heeft groen licht gegeven voor Limetown, een serie gebaseerd op een podcast met dezelfde naam over een groep verdwenen mensen.

Jessica Biel gaat de hoofdrol spelen en produceert de serie. Limetown volgt een radiojournalist die er achter probeert te komen wat er is gebeurd met driehonderd mensen die zijn verdwenen uit een neurowetenschappelijk researchinstituut.

De podcast werd tien miljoen keer gedownload en behaalde daarmee een nummer 1-notering in de podcasthitlijst van iTunes. Eind oktober komt een nieuwe reeks van de podcast uit.

Embed from Getty Images
Jessica Biel

Het eerste seizoen van de televisieserie krijgt tien afleveringen, die te zien zullen zijn via Facebook Watch.

Het is de tweede televisiehoofdrol voor Biel in korte tijd. De 36-jarige actrice is ook te zien in mysterieserie The Sinner en werd voor haar rol daarin als moordenares Cora Tannetti genomineerd voor een Emmy. Ook bij die serie was ze als producent betrokken.
Vorige aflevering
Answers
Answers
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_TragicError
09 okt 2018 14:23 -
Moet dit nu echt? F......k en series?
Reageer
avatar_renzoroy
09 okt 2018 17:21 -
Yep, Facebook Watch. Youtube maakt ook al original series. Dan moet je Youtube Premium nemen geloof ik. Zoals al vaker gezegd, over een aantal jaar heb je waarschijnlijk ongeveer 30 streamingdiensten die elk rond de 15 euro kosten... Niet normaal joh.
Reageer
Limetown