Lijn 32

7.2 / 10
46 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe dramaserie Lijn 32 is kijkcijferhit

De eerste aflevering van de nieuwe Nederlandse dramaserie Lijn 32 is zaterdag door 1,104 miljoen mensen bekeken en dat is ver boven het zendergemiddelde van Nederland 2. Op dit moment is er slechts één andere Nederland 2-titel die bij de de tweede publieke tv-zender boven de grens van een miljoen kijkers uitkomt, namelijk Twee voor Twaalf van Astrid Joosten. Daar keken donderdag 1,050 miljoen mensen naar.

Lijn 32 moest in de lijst van 25 meest bekeken programma's op zaterdag, acht programma's voor laten gaan, zo schrijft Mediacourant op zijn website. Vijf programma's van Nederland 1 en drie van RTL 4 scoorden hoger. Nederland 1 scoorde vooral in de vooravond, RTL 4 had haar meest bekeken programma op primetime.

RTL 4 had een geheel nieuwe zaterdagavond op het programma staan. De nieuwe sketchshow Wat Als trok trok 1,1 miljoen kijkers, Minute To Win It van Gordon deed 1,0 miljoen kijkers, All You Need Is Love noteerde 1,5 miljoen kijkers en een blooperspecial van De TV Kantine trok 678.000 kijkers.

Bron: vk.nl
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_vinny
05 feb 2012 16:12 -
Schitterende reeks .
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Ivalo (Arctic Circle). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
De nieuwe Amerikaanse superheldenserie Superman & Lois ging eind vorige maand in première en is nu al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Ellen Pompeo hint in een interview met CBS News naar het einde van de langlopende medische dramaserie Grey's Anatomy. Wanneer de serie precies eindigt is nog niet bekend.
Vandaag, 10:00
The Walking Dead voegt een nieuw personage toe in het elfde seizoen en daarmee ook een acteur aan de cast. Michael James Shaw vervult de rol van het nieuwe personage.
Vandaag, 09:00
Nog voor de première van het vierde seizoen van Elite is de Spaanse misdaadserie vernieuwd met een vijfde seizoen.
Gisteren, 10:00