Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Life in Pieces krijgt volledig seizoen

Aflevering zes moet nog worden uitgezonden van de nieuwe komedie bij CBS, Life in Pieces. Maar nu al heeft CBS besloten om de serie een volledig seizoen van 22 afleveringen te geven. “Life in Pieces, met één van de beste cast ensembles op televisie, vertelt een geweldig verhaal op een unieke manier, en wij zijn heel blij om er dit seizoen nog meer te mogen vertellen,” zei Glenn Geller president CBS Entertainment.

Life in Pieces is dit seizoen de nummer één komedie in kijkers aantallen, 10,26 miljoen gemiddeld. Op 19 oktober behaalde Life in Pieces zelfs het hoogste aantal live, plus de zelfde dag kijkers tot dan toe. Op 5 november 2015 zal Life in Pieces naar zijn nieuwe dag en tijd verhuizen, als onderdeel van CBS ’s lancering van het entertainment programma op die avond.

Dianne Wiest, James Brolin, Zoe Lister-Jones, Colin Hanks, Angelique Cabral, Thomas Sadoski, Betsy Brandt, Dan Bakkedahl, Niall Cunningham, Holly J. Barrett en Giselle Eisenberg spelen in Life in Pieces, een komedie over een familie, verteld door de verschillende verhalen van haar verschillende familieleden. Justin Adler, Aaron Kaplan, Jason Winer en Jeff Morton zijn de uitvoerend producenten.

Is het terecht dat Life in Pieces een volledig seizoen krijgt?

Cast uit Life in Pieces
Vorige aflevering
Reverse Burden District Germany
Reverse Burden District Germany
04x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_CC11
28 okt 2015 12:59 -
Ik heb deze aan me laten voorbij gaan omdat een "Modern Family" zonder Phil (en Claire) Dunphy niks is waar ik zat op te wachten.
Reageer
avatar_LostGirl
28 okt 2015 13:12 -
Superleuke serie, inderdaad erg goede cast. De diverse verhaallijnen door elkaar zijn erg leuk en lachwekkend.
Reageer
avatar_anonymous
28 okt 2015 13:26 -
Net als CC11 ben ik ook niet begonnen aan deze serie. Een Modern Family per week is wel genoeg voor mij.
Reageer
Life in Pieces