Lieve Mama

7.1 / 10
35 min
Miniserie
Volg deze serie
7.1 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkVideoland
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:35 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:Videoland
Lieve Mama is een Nederlandse miniserie te zien bij Videoland. De serie ging in première op 15 oktober 2020.

Helen leidt een fatsoenlijk, ongecompliceerd leven. Ze is tevreden met haar carrière en voedt drie gelukkige tieners op, en haar familie heeft het meest benijdenswaardige huis op straat. Toegegeven, ze raakt een beetje ontgoocheld door haar huwelijk met haar workaholic echtgenoot, Werner. Maar dat is niets dat ze niet kan oplossen. Dan komt Helen op een dag thuis bij iets totaal onverwachts dat haar zorgvuldig gecultiveerde wereld dreigt te vernietigen. Voor de ontevreden, jonge criminelen Ralf en Brian was het een plan om wat geld te verdienen: een snelle huisinvasie. De doelen die ze hebben gekozen, zijn Helen en Werner. Met Ralf als uitkijk, verdwijnt Brian in het huis van Helen en Werner. Maar hij komt er nooit uit. En Helens nachtmerrie is net begonnen. Ze kan zich onmogelijk voorstellen hoeveel erger het kan worden of hoe ver ze moet gaan om haar gezin te beschermen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Lieve Mama.

Populaire reacties (1)

avatar 321
5
31 okt 2020
Matig en niet geloofwaardig; Rifka speelt geweldig; maar beter verfilmd in 1,5 tot 2 uur was beter geweest; einde maakt iets goed

Vergelijkbare series

KLEM
3 stemmen
Overspel
2 stemmen
Undercover
2 stemmen
Dexter
1 stem
Lieve Mama