Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Lie to Me krijgt geen volledig seizoen

Fox maakte dinsdag bekend dat de serie Lie to Me geen volledig seizoen krijgt, er werd verwacht dat ook dit seizoen 22 afleveringen zal bevatten maar het blijven er dus 13. Deze maand zal de productie worden stopgezet, wel laat Fox de mogelijkheid open om meer afleveringen te bestellen voor de zomer (zoals vorig jaar). De zender heeft al een volledige line-up voor het voorjaar maar insiders zeggen dat de producers willen wachten tot het voorjaar totdat ze meer informatie hebben.

Het is natuurlijk nooit positief als geen afleveringen worden bijbesteld en Lie to Me is een bescheiden performer. Aan de andere kant gebruikte Fox de serie om dit jaar de gaten te vullen en de kijkcijfers bleven vrijwel consistent.
Vorige aflevering
Killer App
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_TheShepherd
08 dec 2010 08:56 -
Waaaaat?!?!?!
Damnit! Dit is toch wel één van mijn favorieten hoor. Erg jammer...
Reageer
avatar_Maarten
08 dec 2010 14:18 -
Uhmm.. Hopelijk bestellen ze als nog bij! Als ze het maar niet helemaal cancelen!!!
Reageer
avatar_anonymous
11 mrt 2011 02:15 -
Is dat echt waar.Ook van mij,zoals bij Moonlight was ook maar kort ook jammer.Ik hoop dat het nog door gaat.Damnit inderdaad!!!!!!!!
Reageer
John Doe
Bloeeem (gast)
13 mrt 2011 19:06 -
Ah, nee! Wat jammer! Het is net zo'n leuke serie.. Zijn de kijkcijfers te laag ofzo? ;o
Reageer
avatar_anonymous
13 mrt 2011 20:55 -
Het is nog niet bekend wat er met deze serie gaat gebeuren. Zelf hoop ik dat er nog een seizoen komt maar de kijkcijfers van het laatste seizoen waren niet genoeg voor een verlenging.
Hopelijk bedenkt FOX zich en komt er nog een seizoen..
Reageer
John Doe
Jos Rozendaal (gast)
26 apr 2015 23:04 -
Deze week alle seizoenen gekeken. Wat mij betreft vervolg.
Reageer