Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Eerste promo voor derde seizoen Lethal Weapon

FOX heeft een eerste promo uitgebracht voor het derde seizoen van misdaadserie Lethal Weapon, die op 25 september van start gaat.

Acteur Seann William Scott gaat daarin een belangrijke rol spelen. Clayne Crawford is verdwenen uit de serie omdat hij zich vreemd gedroeg op de set.

"Seann William Scott is een mooie toevoeging aan de geweldige cast", aldus Michael Thorn, President Entertainment bij FOX. "Lethal Weapon zit boordevol actie, drama en puur plezier. Matt Miller, zijn team en iedereen bij Warner Bros. zijn geweldige partners en we zijn verheugd deze serie terug te brengen voor nog een seizoen."

De zeer korte promo biedt nog niet teveel verhaallijnen. Wel zien we Seann William Scott voor het eerst. De acteur speelt detective William Cole, een voormalige internationale CIA-agent die overal is geweest en alles heeft gezien.

Video on youtube
Vorige aflevering
The Spy Who Loved Me
The Spy Who Loved Me
03x15
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_relietje
24 aug 2018 17:14 -
Leuke serie is het. Jammer dat clayne Crawford uit de serie is. Hoj maakte wel de serie.
Reageer
avatar_anonymous
25 aug 2018 16:46 -
Clayne Crawford vind is juist perfect voor die rol jammer dat deze acteur weg is uit de serie
Reageer
avatar_renzoroy
25 aug 2018 17:20 - 25 aug 2018 17:21
Wat is nou Lethal Weapon zonder Martin Riggs. Hebben de makers wel eens de films gezien? Martin Riggs is het dodelijke wapen waar de titel naar refereert.... En idd, de serie wordt echt gemaakt door Clayne Crawford, dus ik zie het somber in nu hij weg is :( Fox is de laatste tijd zo stom bezig. Succesvolle series cancellen (Lucifer, Brooklyn 9-9, The Mick) Series waar niemand meer op zit te wachten overnemen (Last Man Standing) en hier ontslaan ze de ster van de serie... Jaja Fox, echt slim bezig. Ze kunnen beter meteen stoppen met series en zich puur focussen op sport, want dat is sowieso waar ze naar toe willen.
Reageer
Lethal Weapon