Lethal Weapon

8.1 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Lethal Weapon krijgt derde seizoen en nieuwe hoofdrolspeler

De zender FOX heeft besloten dat er een derde seizoen komt van misdaadserie Lethal Weapon. Acteur Seann William Scott gaat daarin een belangrijke rol spelen. Clayne Crawford verdwijnt uit de serie omdat hij zich vreemd gedroeg op de set.

"Seann William Scott is een mooie toevoeging aan de geweldige cast", aldus Michael Thorn, President Entertainment bij FOX. "Lethal Weapon zit boordevol actie, drama en puur plezier. Matt Miller, zijn team en iedereen bij Warner Bros. zijn geweldige partners en we zijn verheugd deze serie terug te brengen voor nog een seizoen."

Embed from Getty Images
Seann William Scott

De serie is gebaseerd op de filmreeks Lethal Weapon, die het politieduo Riggs en Murtaugh volgt in het met misdaad vergeven moderne Los Angeles .

Op 9 mei meldde MijnSerie al dat er kans was op een nieuw seizoen.
Vorige aflevering
The Spy Who Loved Me
The Spy Who Loved Me
03x15
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Gaya
11 jun 2018 04:18 -
Nieuw seizoen leuk, zonder Clayne Crawford niet leuk! Hoop dat de serie niet dood slaat nu
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1