Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Leila krijgt van Netflix premièredatum en trailer

Netflix gaat het eerste seizoen van de eerste Indiase serie Leila met een dystopisch verhaal in juni 2019 vrijgegeven in 190 landen.

Netflix heeft de premièredatum aangekondigd ook een trailer vrijgegeven over de Indiase serie Leila. Het eerste dystopische verhaal uit India speelt zich af in de ingebeelde wereld: Aryavarta, waarin groot lijden, extreme en totalitaire regels van betrokkenheid en fictieve extremen zijn opgebouwd rond een obsessie met zuiverheid, gemeenschappelijke en tweedrachtige maatschappelijke drama's en grit. Leila is het verhaal van de onvergankelijke moederliefde van een moeder voor haar dochter in de politieke en emotionele dystopie van Aryavarta. De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Prayaag Akbar uit 2017.

Video on youtube


Cruciale rollen in Leila worden gespeeld door onder anderen Huma Qureshi, Siddharth, Rahul Khanna, Seema Biswas, Akash Khurana, Sanjay Suri en Arif Zakaria. De regisseur, die ook dienst doet als creatief uitvoerend producent, is Deepa Mehta, hij regisseerde samen met Shanker Raman en Pawan Kumar. De miniserie Leila zal wereldwijd in 190 landen op vrijdag 14 juni in première gaan.

Is een Indiase serie iets waar je graag naar zou gaan kijken?


Huma Qureshi
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Leila