Legends of the Hidden Temple

-
25 min
Spelprogramma
Volg deze serie
3seizoenen/120afleveringen/1993 - 2016 
NetwerkNickelodeon
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min19932016 (Beëindigd)
Netwerk:Nickelodeon
Legends of the Hidden Temple is een Amerikaans spelprogramma van de zender Nickelodeon. De serie ging in première op 11 september 1993.

Legends of the Hidden Temple is een spelshow vol actie en avontuur voor kinderen. De show draait om een ​​tempel die gevuld is met verloren schatten die worden beschermd door mysterieuze Maya-tempelwachten. Kirk Fogg is gastheer en dient als gids voor de teams. Zes teams van twee kinderen (een jongen en een meisje) strijden om een ​​van de historische artefacten in de tempel op te halen door fysieke stunts uit te voeren en vragen te beantwoorden op basis van geschiedenis, mythologie en geografie. Na drie eliminatierondes is er nog maar één team over, dat vervolgens het recht krijgt om door de tempel te gaan om het artefact binnen drie minuten op te halen en een hoofdprijs te winnen.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 40
Seizoen 2
0 / 40
Seizoen 3
0 / 40

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Legends of the Hidden Temple.