Legacies

8.2 / 10
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Peyton Alex Smith speelt in Legacies van The CW

Acteur Peyton Alex Smith speelt een rol in Legacies, de fantasieserie van The CW die op 25 oktober in première gaat.

Legacies speelt zich af in dezelfde wereld als The Vampire Diaries en The Originals en gaat over Hope Mikaelson (Danielle Rose Russell), de tienerdochter van Niklaus en Hayley. De serie volgt haar en andere personages op de Salvatore School for the Young and Gifted.

Embed from Getty Images
Peyton Alex Smith

Peyton Alex Smith (The Quad) speelt Rafael, een gevaarlijke charismatische weerwolf. Met een combinatie van een puur en loyaal hart, vermengd met een leven vol mishandeling, wil Rafael een goed persoon zijn, maar hij leeft in een voortdurende strijd met de emotionele demonen die hem in een moeilijke jeugd hebben geteisterd.
Vorige aflevering
This Feels a Little Cult-y
This Feels a Little Cult-y
03x14
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van Why Women Kill zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Videoland.
Vandaag, 16:00
Het vierde seizoen van Black Lightning zal binnenkort te bekijken zijn bij Netflix. Het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Vandaag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie The Sister. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
NBC heeft vijf nieuwe castleden bekend gemaakt voor Hungry bekend gemaakt. Demi Lovato vervult de hoofdrol.
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Morning Show gaat in september van start bij Apple TV+. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Vandaag, 12:00
Na drie seizoenen komt er een einde aan Manifest, daarmee verschijnt er geen vierde seizoen van de Amerikaanse fantasyserie.
Vandaag, 11:00
4