Legacies

8.1 / 10
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Peyton Alex Smith speelt in Legacies van The CW

Acteur Peyton Alex Smith speelt een rol in Legacies, de fantasieserie van The CW die op 25 oktober in première gaat.

Legacies speelt zich af in dezelfde wereld als The Vampire Diaries en The Originals en gaat over Hope Mikaelson (Danielle Rose Russell), de tienerdochter van Niklaus en Hayley. De serie volgt haar en andere personages op de Salvatore School for the Young and Gifted.

Embed from Getty Images
Peyton Alex Smith

Peyton Alex Smith (The Quad) speelt Rafael, een gevaarlijke charismatische weerwolf. Met een combinatie van een puur en loyaal hart, vermengd met een leven vol mishandeling, wil Rafael een goed persoon zijn, maar hij leeft in een voortdurende strijd met de emotionele demonen die hem in een moeilijke jeugd hebben geteisterd.
Vorige aflevering
Facing Darkness Is Kinda My Thing
Facing Darkness Is Kinda My Thing
02x16
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2